O echipa medicala din Israel va oferi ajutor medicilor romani in lupta impotriva COVID-19

O echipa medicala din Israel va oferi ajutor medicilor romani in lupta impotriva COVID-19

1

Inca o mana de ajutor intansa Romaniei in gestionarea crizei sanitare. Israelul doneaza tarii noastre 40 de concentratoare de oxigen si trimite o echipa de medici pentru a oferi sprijin omologilor romani. „Vom continua sa sprijinim Romania, o tara de care ne leaga o prietenie puternica, pentru a depasi acest impas cat mai repede”, a spus ambasadorul Israelului in Romania, David Saranga.

Echipa medicala va sosi in tara duminica.

„Va veni pentru a avea discutii si pentru a schimba experienta Israelului si pe partea de vaccinare si pe partea de organizare a primirii cazurilor si distribuirii lor. Ei vor fi si in spitale. Aici nu este vorba de a lucra cu pacientii direct in spitale, ci despre a observa si a impartasi experienta pe care au avut-o pana acum in Israel”, a spus seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Delegatia medicala va fi condusa de seful Departamentului pentru Spitale din Ministerul israelian al Sanatatii. Va fi insotit de un expert in logistica pentru astfel de situatii de criza si de seful unei Unitati de Primiri Urgente.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: O echipa medicala din Israel va oferi ajutor medicilor romani in lupta impotriva COVID-19 • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.