Oglinda, oglinjoara, Cine are cel mai frumos bebe din tara?

0

1295_articolDe Ziua Internaţională a Copilului, Clinica de Medicină Materno-Fetala Promed System (www.clinica-promed.ro) invita cele mai frumoase mămici (de copii cu vârste de până la 3 ani) să participe la concursul Miss & Mr Baby.

Prin intermediul paginii de Facebook a Clinicii Promed System, www.facebook.com, mămicile vor avea posibilitatea de a se mândri cu micuţii lor poznaşi, aflaţi la vârsta de aur. Pentru a participa la concursul organizat de Clinică de Medicină Materno-Fetala Promed System, mămicile trebuie să trimită o fotografie a copilului lor pe adresa concurs@clinica-promed.ro şi să adune cât mai multe Like-uri pentru poză trimisă, în cadrul paginii de Facebook oficiale a clinicii. Aşadar, se vor puncta, nu doar şarmul incontestabil al celor mici, ci şi susţinerea şi aprecierea prietenilor şi cunoscuţilor.

La finalul perioadei de votare (11 iunie 2012), fotografia care a adunat cele mai multe Like-uri, va fi premiată substanţial, cu un pachet de consultaţie complet (ce include ecografie endovaginala, ecografie mamară, testul Babeş Papanicolau şi analize uzuale) precum şi un card cu o reducere de 20%, valabil pe anul 2012 la serviciile medicale din cadrul Clinicii Promed System Bucureşti.

Mai multe detalii, puteţi găsi pe pagina de Facebook a Clinicii Promed System, unde este postat şi regulamentul oficial al concursului.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.