Patriciu Achimas – Cadariu, cu averea la vedere!

0

Dupa ce numele ministrilor lui Ciolos au fost facute publice, au fost luate la puricat averile lor. Cum sta Patriciu Achimas – Cadariu de la Sanatate?

Patriciu Achimas – Cadariu a ocupat, din 2012 incoace, functia de manager al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca, iar in perioada 2010 – 2014 a fost sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie, “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, este conferentiar doctor la Disciplina Chirurgie Oncologica si Ginecologie Oncologica. Este medic specialist în Obstetrica-Ginecologie, are o diploma de master în Informatica Medicala si Biostatistica si una de studii complementare în: Ginecologie Oncologica si Chirurgie oncologica, Managementul Serviciilor de Sanatate, Colposcopie.

Patriciu Achimas – Cadariu si-a afisat, pe site-ul institutiei pe care o conduce inclusiv seria si numarul diplomei de doctor in medicina! Are specializari in Ginecologie oncologica clinica si colposcopie (Dr. Pierre Martin-Hirsh) si Ginecologie clinica si uroginecologie (Dr. med. Sanjeev Prashar), ambele la Preston – Marea Britanie. Este membru al Royal College of Obstetricians and Gynaecologists – United Kingdom!

averePatriciu Achimas – Cadariu nu datoreaza nimanui nimic

Potrivit ultimei declaratii de avere, Patriciu Achimas – Cadariu detine doua terenuri intravilane, de 500, respectiv 1.087 m.p., obtinute prin cumparare cu un an inainte de a deveni manager al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca, o casa de locuit de 126 m.p., dobandita in acelasi an si apoi zero la capitolul masini, bijuterii, obiecte de arta. Are insa doua conturi bancare, de 83.000 de lei, respectiv 149.000 de lei si nicio datorie!

Share.

Leave A Reply