Petiție online pentru redeschiderea salilor de sport in Timișoara

Petiție online pentru redeschiderea salilor de sport in Timișoara (VIDEO)

9

Managerii sălilor de sport din Timișoara au făcut o petiție online unde cer redeschiderea acestora. Petiția are deja peste 2 mii de semnături strânse în doar 24 de ore. O închidere pe termen lung va falimenta afacerile, spun managerii, iar consecințele se vor vedea în perioada următoare.

În Timişoara, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a închis sălile de fitness, din cauza ratei de infectare, care a ajuns, vineri, la 3,39 de cazuri la mia de locuitori. Decizia CJSU afecteaza zeci de afaceri dar și pe cei care faceau sport în mod regulat.

Cei care detin o astfel de afacere în Timisoara consideră măsura discriminatorie, pentru că în Bucureşti sau Craiova, spun ei, sălile de fitness funcţionează în continuare. Mai mult decât atât, nu exista dovezi ca sălile de fitness sunt focare de infecție

Revoltat este și Vlad care face sport zilnic. Pentru el mișcarea este un mod de viață și crede ca ajuta organismul sa-si mențină o imunitate ridicata. Acum, va face sport doar în aer liber, când ii va permite vremea. Impreuna cu alţi iubitori de sport, Vlad îi cere prefectului de Timiş printr-o petiție să redeschidă sălile de fitness.

Petiţia online a fost semnata până acum de peste 2.000 de timișoreni.

Petitia online:

Cere prefectului redeschiderea sălilor de antrenament, fitness si a tuturor spatiilor destinate activitatilor sportive, din municipiul Timișoara si judetul Timis!

 

Share.

9 Comments

  1. Guțui Gabriel on

    Cer redeschiderea salilor de antrenament, fitness si a tuturor spatiilor destinate activitatilor sportive , din Municipiul Timisoara si Judetul Timis!!

  2. Pingback: Petiție online pentru redeschiderea salilor de sport in Timișoara (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.