Pharma Forum Bucuresti

0

1461_articolPharma Business Solutions împreună cu Colegiului Farmaciştilor din România vă invită să luaţi parte la cel mai recunoscut eveniment dedicat farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie, Pharma Forum Bucureşti, care va avea loc la Hotel Ramada, Sala Terra Grand Ballroom, B-dul Poligrafiei nr. 3-5, în dată de 4-5 octombrie 2012, începând cu orele 09.00.

Moderatorul evenimentului este Prof. dr. fărm. Dumitru Lupuleasa, Preşedintele Colegiului Farmaciştilor din România. Printre temele aflate în dezbatere se numără: “Noua lege a sănătăţii şi relaţia farmacistului cu viitoarele Case Private de Sănătate”, “Sistemul farmaceutic din nou în schimbare”, “Reţeta electronica- plusuri şi minusuri în eliberarea unei reţete”, “Cardul de sănătate – “buletinul” pacientului”, “Termenele de plată în sistemul actual”.

Manifestarea va fi creditata cu 16 puncte EFC pentru farmacişti şi cu 12 credite EFC pentru asistenţii de farmacie, iar la lucrările ei sunt aşteptaţi 600 – 700 de farmacişti şi asistenţi de farmacie, precum şi preşedinţi ai filialelor CFR.

Participanţii la Pharma Forum vor beneficia de expuneri ale producătorilor şi distribuitorilor de medicamente prezenţi la manifestare.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.