Ponturi pentru a slăbi și a ne menține greutatea ideală

1

slabirePentru a putea slăbi pe termen lung este necesar ca schimbarea din dieta alimentară și a stilului de viață să fie pe termen lung și nu temporar, deoarece pentru majoritatea, greutatea pierdută se va întoarce într-un timp relativ scurt.

Pentru a slăbi și pentru a putea menține kilogramele  la distanță, vechile obiceiuri trebuie înlocuite cu unele noi. Alergiile și sensibilitățile alimentare trebuie eliminate și trebuie schimbat cadrul mental privitor la hrană și la scopul acesteia.

slabire-dieta

Iată cinci idei pentru a vă putea ajuta să slăbiți și să puteți să vă mențineți:

  1. Eliminați alimentele procesate pentru a putea slăbievitați, pe cât de mult posibil, alimentele puternic procesate, atât pentru o bună sănătate, cât și pentru a putea slăbi. Majoritatea alimentelor procesate conțin zaharuri puternic procesate, sare procesată care a fost lipsită de mineralele ei, lăsând doar clorura de sodiu pură, uleiuri vegetale ieftine, puternic procesate, distrugătoare de sănătate, ingrediente modificate genetic și aditivi sintetici chimici.
  2. Evitați glutenul pentru a putea slăbi: Beneficiile unei diete fără gluten sunt reale. Majoritatea oamenilor care consumă alimente integrale neprocesate și evită opțiunile fără gluten, dar puternic procesate, au reușit să slăbească.
  3. Proteinele la micul dejun ne ajută să slăbim: consumarea de proteine la micul dejun ajută la îmbunătățirea  sensibilității la leptină în celule, în cele din urmă îmbunătățind compoziția corpului și reducând nivelul de grăsime corporală și astfel vom putea slăbi.
  4. Relaxați-vă și fiți fericiți pentru a putea slăbi: plimbarea, în aer liber, ascultarea muzicii, în general, toate activitățile care ne fac fericiți duc la îmbunătățirea metabolismului, ajutându-ne să slăbim, prin reducerea nivelului hormonilor de stres care pot afecta funcționarea tiroidei și a glandelor suprarenale care pot afecta negativ metabolismul.
  5. Faceți mișcare pentru a slăbi: Exercițiile fizice sunt esențiale pentru o sănătate bună și pentru a ne ajuta să slăbim. Corpurile noastre au fost făcute pentru a se mișca, și fără mișcare devin greoaie și toxice. Ceva la fel de simplu precum mersul pe jos timp de 30 de minute în fiecare zi poate fi destul pentru a menține lucrurile în mișcare și a ajuta la controlul greutății corporale.

sursa: http://viataverdeviu.ro/

Share.