Portugalia prelungeste restrictiile de trecere a frontierei pentru turisti

1

Pana in 15 aprilie, turistii nu vor putea vizita Portugalia, dupa ce guvernul a prelungit restrictiile pentru cei care vor sa viziteze tara. Masura, aplicata inca de la sfarsitul lunii ianuarie, se prelungeste inca 10 zile pentru a face fata exploziei de cazuri de COVID-19.

S-au redeschis muzeele si terasele

Portugalia s-a aflat timp de doua luni in lockdown generalizat. La mijlocul lunii trecute, in tara a inceput o redeschidere  progresiva si diferentiata a sectoarelor de activitate, pentru a face fata unui al treilea val al epidemiei de COVID-19.

De astazi, sunt deschise din nou muzeele, colegiile si terasele cafenelelor. Insa,  autoritatile de la Lisabona raman prudente in aceasta faza de iesire din carantina, care se va intinde pana in luna mai.

Dupa un record de aproape 16.500 de noi cazuri zilnice la sfarsitul lui ianuarie, situatia sanitara din Portugalia, tara cu putin peste 10 milioane de locuitori, s-a imbunatatit semnificativ.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Portugalia prelungeste restrictiile de trecere a frontierei pentru turisti • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.