Precizari privind repartitia rezidentilor. Ce transmit DSP-urile

0

Repartitia rezidentilor, care au luat concursul luna trecuta, pe clinici de indrumare si stagii de pregatire: Directiile de Sanatate Publice vin cu precizari – unde are loc, de la ce ora, ce acte trebuie aduse.

DSP Bihor – Precizari privind repartitia rezidentilor, care au ales loc / post cu pregatire in Centrul Universitar Oradea, se va face in 16 decembrie 2014, in Aula Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, din Piata 1 Decembrie nr. 10, incepand cu ora 10. Rezidentii care sunt medici specialisti sau primari se vor prezenta cu angajamentul de plata, cu privire la cuantumul taxei de pregatire pentru cea de a doua specialitate si copia cartii de identitate.

DSP Iasi – Precizari privind repartitia rezidentilor: rezidentii care au ales loc in specialitate cu pregatire in centrul universitar Iasi vor incheia contracte de munca cu durata determinata, prin prezentare directa la unul dintre spitale platitoare, in functie de specialitatea aleasa. Alegerea spitalului platitor se va face in 15 decembrie, la sediul DSP Iasi din str. Vasile Conta nr. 2-4, camera 5. Candidatii sau imputernicitii acestora, care nu sunt prezenti la ora stabilita pentru fiecare specialitate, vor fi repartizati din oficiu, la spitalele ramase in urma exprimarii optiunilor celorlalti colegi prezenti.

DSP Timis – Precizari privind repartitia rezidentilor: medicii/farmacistii rezidenti seria noiembrie 2014 care si-au ales specialitatea in 2 decembrie, cu pregatire in centrul universitar Timisoara se vor prezenta pana in 15 decembrie, la unitatea sanitara desemnata pentru incheierea contractului individual de munca pe durata determinata / nedeterminata. Stagiul de pregatire va incepe la data de 1 ianuarie 2015.Rezidentii cu post cu pregatire in centrul universitar Timisoara isi vor face incadrarea la unitatea sanitara care a publicat postul respectiv. Rezidentii pe loc cu pregatire in centrul universitar Timisoara isi vor face incadrarea la urmatoarele unitati sanitare in functie de specialitate. Programul de desfasurare a repartitiei ce se va desfasura in data de 16 decembrie: Ora 9,00 – Alergologie si imunologie clinica, Anatomie patologica, Anestezie si terapie intensiva, Boli infectioase, Cardiologie, Chirurgie generala, Chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, Chirurgie pediatrica, Chirurgie cardiovasculara, Chirurgie toracica, Chirurgie vasculara; Ora 11,30 – Dermatovenerologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Farmacologie clinica, Gastroenterologie, Genetica medicala, Hematologie, Medicina de laborator, Medicina interna, Medicina de familie, Medicina de urgenta, Medicina muncii, Neonatologie, Neurologie, Ora 13,30 – Nefrologie, Neurochirurgie, Obstetrica-ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie si traumatologie, Oncologie medicala, Ortopedie pediatrica, Otorinolaringologie, Pediatrie, Psihiatrie, Pneumologie, Radiologie-imagistica medicala, Reabilitare medicala, Urologie; Ora 16,00 – Chirurgie orala si maxilo-faciala, Chirurgie dento-alveolara, Endodontie, Ortodontie si ortopedie dento-faciala, Parodontologie, Protetica dentara, Farmacie clinica.

DSP Bucuresti – Repartitia rezidentilor cu loc din Centrul Universitar Bucuresti, pe spitale platitoare.

DSP Cluj – Medicii/farmacistii confirmati rezidenti pe loc si post sesiunea noiembrie 2014, care au ales centrul universitar de pregatire Cluj-Napoca, se vor prezenta la sediul Directiei de Sanatate Publica a judetului Cluj, str. Constanta nr. 5, parter, sala de sedinta in 16 decembrie 2014, incepand cu ora 9, pentru repartitia in prim stagiu de pregatire. La repartitie se vor prezenta: adeverinta eliberata de unitatea angajatoare, din care sa rezulte incheierea contractului individual de munca, pe durata determinata sau nedeterminata si specialitatea; cartea de identitate/buletinul sau pasaportul in termen de valabilitate, precum si o xerocopie dupa cartea de identitate pe care se va nota: numarul de telefon si adresa de e-mail; medicii rezidenti care nu pot fi prezenti la repartitie pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate şi cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie, precizeaza DSP Cluj.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.