Pregătire și simularea examenului de admitere la UMF ”Iuliu Hațieganu”

Pregătirea și simularea examenului de admitere la UMF ”Iuliu Hațieganu”

0

umf cluj logoUniversitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj organizează, în aprilie și mai, cursuri de pregătire, iar apoi simularea examenului de admitere. Pachetele de cursuri pot fi achitate până în 1 aprilie 2014, anunță UMF ”Iuliu Hațieganu” .

Pentru înscriere se vor alege una dintre variantele:

– completând formularul de înscriere online de pe pagina de internet a UMF ”Iuliu Hațieganu”  www.umfcluj.ro, secțiunea Simulare Admitere, înscriere online
– completând formularul de înscriere la sediul UMF ”Iuliu Hațieganu” , str. Victor Babeș nr. 8, parter, la Registratură.

Costul unui pachet de patru cursuri (pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară, Farmacie) + examen de simulare este de 250 lei. Costul unui pachet de două cursuri (pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-FizioKinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică) + examen de simulare este de 150 lei, anunță UMF ”Iuliu Hațieganu” .

Pachetele de cursuri se desfășoară după următorul program: 5 aprilie, 12 aprilie, 10 mai și 17 mai.

Modalitățile de achitare a pachetelor de cursuri pot fi aflate AICI.

Simularea examenului de admitere va avea loc în 24 mai, începând cu ora 10. UMF ”Iuliu Hațieganu” precizează: cei care nu au achitat taxa până la 1 aprilie 2014 nu se vor putea prezenta la cursuri și la simulare.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.