Premiera in stomatologia brasoveana - terapia durerii

Premiera in stomatologia brasoveana – terapia durerii si tratamentele nedureroase

1

Clinica dentara Dental Elite (www.dentalelite.ro si www.facebook.com/DentalEliteBrasov/) promoveaza la Brasov o abordare focusata pe tratarea pacientilor cu frica de dentist, atat in cazul copiilor cat si al adultilor.

Terapia durerii

Chiar daca durerea nu poate disparea complet, experienta noastra arata ca o abordare focusata si un personal medical bine instruit in terapia durerii poate da rezultate extraordinare.
Inaugurata la Brasov in iulie 2018, clinica ofera echipamente medicale de ultima generatie, echipa de medici profesionisti, cu experienta atat in tara cat si in strainatate, servicii stomatologice de top intr-un cadru modern, elegant si placut, precum si o preocupare deosebita pentru terapia durerii si tratamentele nedureroase.

dental

Elementul de exceptie care vine sa completeze aceste aspecte este abordarea pacientului anxios in echipa multidisciplinara medic stomatolog – psihoterapeut, atunci cand este necesar sau cand pacientul solicita acest lucru.

Copiii sau adultii care resimt stari de neliniste legate de vizita la dentist sunt ajutati prin metode pe care personalul Dental Elite le-a insusit prin colaborarea cu un psihoterapeut cu experienta in domeniu. Acestea ajuta ca pacientul sa se simta in control, sa fie pregatit sa stie ce urmeaza si nelinistea se poate diminua.

dental

Servicii de psihoterapie

In cazul in care teama este foarte mare iar metodele aplicate nu sunt eficiente, pacientii pot apela la serviciile de psihoterapie oferite in cadrul clinicii Dental Elite.
In acest fel, echipa Dental Elite isi doreste sa vina in intampinarea acelor pacienti (copii sau adulti, cu frica de dentist) care, de teama sau rusine evita medical stomatolog, si, in felul acesta, sa contribuie la ameliorarea danturii, a sanatatii si a redarii zambetului pacientilor.

dental_elite3

Pentru copiii care, in ciuda tuturor eforturilor de convingere, nu vor sa mearga la stomatolog, exista in cadrul clinicii un loc de joaca special amenajat unde psihoterapeutul si echipa Dental Elite ii asteapta pentru a-i acompania in lumea magica a dintisorilor si pentru a trata impreuna micile temeri legate de mersul la dentist.
Mai mult decat atat, in viitorul apropiat, clinica Dental Elite va lansa o serie de workshopuri tematice focusate pe sanatatea dintilor si educatia stomatologica a copiilor.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Premiera in stomatologia brasoveana – terapia durerii si tratamentele nedureroase • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.