Premiera: Ziua Portilor Deschise la Spitalul de Psihiatrie Jebel!

Premiera: Ziua Portilor Deschise la Spitalul de Psihiatrie Jebel!

0

Este o premiera, anunta organizatorii: Ziua Portilor Deschise la Spitalul de Psihiatrie Jebel! Sunt asteptati toti cei care doresc sa viziteze Spitalul de Psihiatrie Jebel si sa intre în contact cu profesionistii din domeniul psihiatriei.

Ziua Portilor Deschise va avea loc sâmbata, 22 august, intre orele 9:00 si 13:00. “Veti avea ocazia sa vizitati sectiile medicale, ateliere de ergoterapie, biblioteca pacientilor, terenurile de sport, parcurile si alte obiective din incinta Spitalului”, anunta conducerea de la Spitalul de Psihiatrie Jebel.

Vor avea loc întâlniri cu conducerea unitatii si cu personalul medical specializat în domeniul psihiatriei de la Spitalul de Psihiatrie Jebel (psihiatri, psihologi clinicieni, asistenti medicali si personal auxiliar).

“Veti putea intra în dialog cu consilierii juridici pe tema masurilor de sigurata în psihiatrie, a drepturilor pacientilor psihici, a legislatiei specifice în domeniul psihiatriei, a medicinii legale si criminologiei. De asemenea veti afla detalii privind internarea judiciara si politicile de reinsertie sociala”, precizeaza cei de la Spitalul de Psihiatrie Jebel.

La eveniment – Ziua Portilor Deschise la Spitalul de Psihiatrie Jebel – au mai fost invitati reprezentanti ai Primariei Jebel, ai Politiei Jebel, ai Judecatoriei si Parchetului Deta, ai Institutului de Medicina Legala Timisoara, ai Directiei de Sanatate Publica Timis, ai Clinicii de Psihiatrie Timisoara, ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, ai Universitatii de Vest din Timisoara, ai Universitatii de Medicina si Farmacie Timisoara, ai Institutiei Prefectului, precum si studenti ai Facultatii de Psihologie si Asistenta Sociala si ai Facultatii de Drept si medici rezidenti din domeniul psihiatriei.

Spitalul de Psihiatrie Jebel are o capacitate de 405 paturi, organizate in sase sectii cu specialitate psihiatrie si un compartiment de toxicomanie. Spitalul mai detine un laborator de analize medicale, o farmacie cu circuit inchis, un cabinet de Medicina Interna in cadrul Ambulatorului integrat, altul de Ergoterapie, un cabinet de asistenta sociala si un birou de Evaluare si Statistica medicala.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.