Presopunctura, terapia de aplicat oriunde, oricand (VIDEO)

0

Invata despre terapia complementara numita presopunctura! Partea frumoasa este ca puteti aplica aceasta terapie, oriunde si oricand si fara vreun efort.

Presopunctura utilizeaza punctele de presiune de la maini, picioare  si urechi

Corpul omenesc a fost si va ramane un mister, pe care, oricat ne-am stradui, nu vom reusi sa il dezlegam in totalitate. Unele lucruri despre corpul nostru, insa, le stim de secole. Ca, de exemplu, punctele de presiune de la maini, picioare  si urechi, ce corespund anumitor parti ale corpului.

Unii specialisti sustin ca, stimulandu-le, masandu-le, punand presiune pe ele,  putem determina rezolvarea anumite probleme de sanatate.

Presopunctura  – incercati si dumneavoastra!

In acest filmulet, vedeti cum puteti stimula, prin presopunctura, 150 de puncte ale urechii, cu efect asupra mai multor parti ale corpului.

Cu ajutorul filmuletului urmator, invatati cum sa scapati de insomnie, prin presopunctura.

Urmarind materialul de mai jos, puteti descoperi doua puncte de presopunctura, care, stimulate, pot alunga atacurile de panica, anxietatea si stresul.

O alta tehnica  de presopunctura ne arata cum scapam de durere si tensiune musculara, prin aplicarea unei presiuni asupra unui punct aflat intre degetul aratator si degetul mare.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.