“Primul Copil” – cea mai accesibila procedura de fertilizare in vitro din Romania

0

1524_articolClinica Promed System anunţa lansarea începând cu data de 01 Noiembrie 2012, a unui nou program pentru cuplurile care necesită proceduri de Reproducere Umană Asistată.

Programul “Primul Copil” ţine cont de stadiul actual de dezvoltare al societăţii româneşti, de vremurile dificile cu care se confruntă mulţi dintre noi.

Scopul programului este ajutorarea cuplurilor infertile din România, cu venituri personale reduse  să îşi îndeplinească visul de a obţine un copil prin Fertilizare în Vitro Standard sau ICSI, astfel putând beneficia  de  procedura  de fertilizare  în vitro la costul de 1000 Euro.

Condiţiile de participare :

– varsta mamei între 24-41 ani (inclusiv);

– venituri lunare dovedite prin fisa fiscală a anului precedent pentru ambii parteneri  < 3500 ron şi niciunul dintre participanţi să nu fie acţionar său proprietar al unei firme care înregistrează venituri suplimentare (se demonstrează aceasta printr-o hârtie de la FISC în care este menţionat faptul că nu are venituri suplimentare);

-aloarea hormonului AMH > 0,7 ng/ml;

– valoarea hormonului  FSH < 10 mUI/mL;

– indicele de masă corporală al femeii cu valori cuprinse între 20-30;

– sunt acceptate atât cupluri căsătorite, cât şi cupluri necăsătorite;

– analizele medicale şi investigaţiile imagistice trebuie efectuate în cadrul Clinicii Promed System;

– este obligatorie efectuarea în Clinica Promed System a investigaţiilor imagistice, spermograma/spermocultura şi cultura de col;

– analizele uzuale, markerii virali, analizele hormonale, spermocultura  nu trebuie să fie mai vechi de 6 luni;

– sunt acceptate cuplurile care necesită donatoare de ovocite, donator spermă, mama surogat.

Sub îndrumarea domnului doctor Silviu Predoi, în fiecare lună Clinica Promed System desemnează medicul ginecolog şi embriolog care se vor ocupa de cuplurile pe lună respectivă.

Cuplurile care vor să se înscrie în program pot aduce dosarul în Clinica Materno-Fetala Promed System Bucureşti (Str. Stockholm nr.5, Bucureşti). După verificarea părţii administrative, pe baza acestui dosar cuplurile care îndeplinesc condiţiile administrative ajung la întâlnirea cu comisia de sterilitate, iar reprezentanţii comisiei vor alege cuplurile care vor beneficia de programul “Primul Copil”. Începând cu luna noiembrie, cuplul va realiza o serie de analize şi investigaţii, în urma cărora se va stabili tratamentul pe care trebuie să îl urmeze înainte de procedura propriu-zisă.

În România, nivelul de trăi este unul scăzut şi nu multe cupluri pot face o fertilizare in-vitro. Tocmai de aceea, clinica Promed System şi-a propus să ajute în fiecare lună, câte cinci cupluri cu probleme de fertilitate.

Programul “Primul Copil” are ca scop susţinerea financiară a cuplurilor cu probleme de fertilitate din România care îşi doresc un copil.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.