Prof. Dr. Guido Adler, despre managementul calitatii si al riscului. Studiu de caz: Spitalul Universitar Heidelberg

0

Prof. Dr. Guido Adler va participa in calitate de Keynote Speaker, pe 19 si 20 octombrie, la Bucuresti, la ROHO 2016 – Conventia Romana a Spitalelor, un eveniment care isi propune sa prezinte exemple de buna practica din activitatea clinica si de management medical, impreuna cu solutii pentru imbunatatirea calitatii actului medical.

Evenimentul dedicat calitatii actului medical va reuni peste 300 de directori medicali, lideri din sanatate si ai principalelor specialitati medicale, medici, specialisti internationali si speakeri din mai multe tari.

Spitalul Universitar Heidelberg, cu cele 44 de clinici specializate, impreuna cu Facultatea sa de Medicina, este unul dintre cele mai importante centre medicale din Europa.

In 2015 am avut 66000 de pacienti spitalizati si 1,3 milioane in ambulatoriu.

Voi oferi o imagine de ansamblu asupra celor trei obiective principale ale noastre: ingrijire medicala optima pentru pacienti, stiinta pentru pacienti si impartasirea de cunostinte medicale in cadrul Spitalului Universitar Heidelberg.

Voi pune in special accent pe eforturile depuse si progresele inregistrate in managementul calitatii si al riscului. Minimizarea riscurilor, protectia pacientilor si a personalului medical, cu o valoare reala si cu posibile pierderi financiare, reprezinta provocari majore pentru managementul spitalului.

ROHO 2016 – Romanian Hospital Convention 2016 reprezinta o mare oportunitate de a impartasi idei si de a discuta astfel de subiecte cu directorii medicali si cu liderii din sanatate” – Prof. Dr. Guido Adler, Director Medical si CEO al Spitalului Universitar Heidelberg.

Mai multe pe www.roho.com.ro si www.facebook.com/SpatiulMedical

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.