Campania Rabla pentru Periuta Ta – poti acum sa ti-o schimbi gratuit

0

A inceput caravana Rabla pentru Periuta Ta 2015, a trecut prin Bucuresti si Bacau, vezi cand vine la Timisoara si in alte orase pentru a va schimba periutele de dinti! Din pacate, un roman isi schimba periuta de dinti, in medie, o data la un an si jumatate.

La Bucuresti, la primul eveniment de start a Caravanei Rabla pentru Periuta Ta, in Parcul Tineretului, oamenii au adus de acasa periutele de dinti vechi pentru a primi gratuit, in schimb, altele noi, precum si cupoane de reducere de pana la 20% pentru trei tipuri de paste de dinti, din gamele Sensodyne, Aquafresh sau Paradontax, valabile pe tot parcursul anului in retelele magazinelor Cora, DM si in lanturile de farmacii Catena, Centrofarm, DONA, HelpNet, SensiBlu, Ropharma (in toate punctele de lucru ale acestora din Romania). In cadrul editiei de la Bucuresti, oamenii au stat de vorba si cu un medic specialist in sanatatea orala, care a oferit sfaturi si informatii utile pentru ingrijirea corecta a dintilor. A urmat Bacaul!

Caravana Rabla pentru Periuta Ta va continua in lunile mai si iunie si in alte orase din tara:

Rabla pentru Periuta Ta la Constanta: sambata, 23 mai, zona Tomis Mall
Rabla pentru Periuta Ta la Galati: duminica, 24 mai, zona Casei de Cultura
Rabla pentru Periuta Ta la Timisoara: sambata, 6 iunie, in parcarea Iulius Mall
Rabla pentru Periuta Ta la Alba-Iulia: duminica, 7 iunie, Parcul Unirii

Caravana Rabla pentru Periuta Ta se afla la a 3-a editie si face parte din campania educationala Zambeste Romania, desfasurata pentru o mai buna sanatate orala,. In cadrul campaniei, romanii au la dispozitie peste 1.000 de cabinete stomatologice in toata tara care ofera consultatii sau detartraje gratuite pe tot parcursul anului. Oamenii sunt invitati sa caute cabinetul stomatologic cel mai aproape de casele lor, din lista disponibila pe www.zambesteromania.ro.

Rabla pentru Periuta Ta: medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti o data la 3 luni

Initiativa Rabla pentru Periuta Ta promoveaza obiceiurile corecte de igiena orala, ca raspuns la statisticile ingrijoratoare cu privire la sanatatea dintilor romanilor.

Ultimele statistici arata obiceiuri usor mai optimiste: romanii isi schimba periuta de dinti o data la 1,5 ani, desi medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti o data la 3 luni. De pilda, 77% dintre germani respecta aceasta regula.

La nivel rural, obiceiurile stagneaza: romanii in continuare isi schimba periuta de dinti numai o data la 10 ani.

Desi cifrele de consum sunt usor mai optimiste fata de anul anterior, aceste rezultate indica in continuare o igiena orala precara a populatiei si apar in contextul in care romanii recunosc importanta rutinei de igiena dentara dimineata si seara, declarand ca totusi nu isi periaza dintii de doua ori pe zi, spun organizatorii campaniei Rabla pentru Periuta Ta.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.