Raspuns la contestatii rezidentiat 2014. Vezi ce s-a decis, unde s-au admis

Raspuns la contestatii rezidentiat 2014. Vezi ce s-a decis, unde s-au admis

1

Comisiile locale de rezidentiat au analizat contestatiile depuse de unii candidati, la concursul de rezidentiat, sesiunea 23 noiembrie 2014. Vezi care a fost raspunsul la contestatii rezidentiat 2014 – au fost admise, s-a dat dreptate celor care s-au socotit nedreptatiti? Vezi punctajul minim de promovare, dar și punctajul maxim realizat!

”In urma analizarii contestatiilor si stabilirii grilei corecte ramase definitiva, punctajele comunicate in sali pot suferi modificari. Daca in urma contestarii intrebarilor, comisia apreciaza ca exista intrebari care prezinta vicii de formulare, aceste intrebari sunt anulate (hotararea luata urmand a fi consemnata intr-un proces-verbal semnat de toti responsabilii grupurilor de lucru). Anularea intrebarilor duce la anularea punctelor acordate la intrebarile respective, pentru toti candidatii. Grila corecta ramasa definitiva este aplicata tuturor candidatilor de la domeniul respectiv, indiferent daca au contestat sau nu grila cu raspunsuri anuntata in salile de concurs”, se arata in publicatia de concurs a concursului de rezidentiat 2014.

Raspuns la contestatii rezidentiat 2014 – UMF „Victor Babes” Timisoara

Contestatii rezidentiat 2014 – La Medicina s-au inregistrat doua contestatii privind modul de alcatuire al unei intrebari. S-a verificat intrebarea contestata si s-a constatat ca formularea acesteia a fost CORECTA, conform Metodologiei de rezidentiat si bibliografiei. S-au inregistrat patru contestatii privind recorectarea grilei de concurs. S-au recorectat grilele de raspuns prin scanare; punctajul obtinut in sala de concurs a fost confirmat printr-o noua scanare. Contestatiile se resping. Punctaj minim de promovare (60%) – 563, punctaj maxim realizat – 937.

Contestatii rezidentiat 2014 – La Medicina Dentara s-a inregistrat o contestatie privind modul de alcatuire a 64 de intrebari si recorectarea grilei de concurs. S-au verificat cele 64 de intrebari contestate si s-a constatat ca formularea acestora a fost CORECTA, conform Metodologiei de rezidentiat si bibliografiei. S-a recorectat grila de raspuns prin scanare; punctajul obtinut in sala de concurs a fost confirmat printr-o noua scanare. Contestatia se respinge. Punctaj minim de promovare (60%) – 494, punctaj maxim realizat – 823.

Contestatii rezidentiat 2014 – La Farmacie s-a inregistrat o contestatie privind modul de alcatuire a doua intrebari si recorectarea grilei de concurs. S-au verificat cele 2 de intrebari contestate si s-a constatat ca formularea acestora a fost CORECTA, conform Metodologiei de rezidentiat si bibliografiei. S-a recorectat grila de raspuns prin scanare; punctajul obtinut in sala de concurs a fost confirmat printr-o noua scanare. Contestatia se respinge. Punctaj minim de promovare (60%) – 470, punctaj maxim realizat – 782, apare in procesul-verbal semnat de prof. univ. dr.Alexandra Enache – presedinte Comisie locala de rezidentiat 2014 și prof. univ. dr. Andrei Anghel – vicepresedinte.

Raspuns la contestatii rezidentiat 2014 – UMF ”Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca

Contestatii rezidentiat 2014 – La Medicina, in urma rescanarii lucrarilor nu au fost constatate erori de scanare.

Contestatii rezidentiat 2014 – La Medicina Dentara, in urma analizarii contestatiilor, comisia de specialitate, a decis ca NU SE ADMIT contestatiile pentru urmatoarele intrebari, grila de corectare ramanand nemodificata: intrebarea 43, 175 din varianta B, intrebarile 4, 37, 45, 85, 137 din varianta C. in urma rescanarii lucrarilor nu au fost constatate erori de scanare.

Contestatii rezidentiat 2014 – La Farmacie, in urma analizarii contestatiei, comisia de specialitate a decis ca SE ADMITE contestatia pentru urmatoarea intrebare :
– intrebarea 51 din varianta A
– intrebarea 48 din varianta B
– intrebarea 124 din varianta C
– intrebarea 162 din varianta D
In urma admiterii contestatiei, intrebarea a fost anulata pentru toate variantele, precizeaza comisia locala de rezidentiat – presedinte prorector Prof. Dr. Grigore Baciut, membru comisie – conf. dr. Horatiu Rotaru.

Raspuns la contestatii rezidentiat 2014 – UMF Tirgu Mures

Grilele cu raspunsuri corecte afisate in data de 23.11.2014, ora 14, NU AU SUFERIT MODIFICARI in urma analizarii contestatiilor depuse.

Raspuns la contestatii rezidentiat 2014 –  UMF Gr. Popa din Iasi

Comisia Locala de Rezidentiat U.M.F. Gr. Popa din Iasi – sesiunea 23 noiembrie 2014 a analizat contestatiile depuse privind raspunsuriel corecte si a hotarat urmatoarele:

  • Domeniul Medicina:

Au fost inregistrate 5 contestatii referitoare la corectitudinea alcatuirii a 4 intrebari si variante de raspuns. S-a verificat intrebarile contestate si s-a constatat ca formularea acesteia a fost CORECTA, conform Metodologiei de rezidentiat si bibliografiei.

S-au inregistrat 20 de solicitari privind rescanarea grilelor de concurs. In urma rescanarii, NU s-au inregistrat modificari de punctaj dupa grila initiala.

Puntaj maxim realizat: 938 puncte

Punctaj minim de promovare: 60% (562 de puncte)

  • Domeniul Medicina Dentara:

Nu s-au inregistrat  contestatii referitoare la corectitudinea alcatuirii intrebarilor.

S-au inregistrat 11 de solicitari privind rescanarea grilelor de concurs. In urma rescanarii, NU s-au inregistrat modificari de punctaj dupa grila initiala.

Punctaj maxim realizat:  881 puncte

Punctaj minim de promovare: 60% (528 de puncte)

  • Domeniul Farmacie:

Nu s-au inregistrat  contestatii referitoare la corectitudinea alcatuirii intrebarilor.

S-a inregistrat 1 solicitare privind rescanarea grilelor de concurs. In urma rescanarii, NU s-au inregistrat modificari de punctaj dupa grila initiala.

Punctaj maxim realizat:  880 puncte

Punctaj minim de promovare: 60% (528 de puncte)

Raspuns la contestatii rezidentiat 2014 –  UMF Craiova

In urma analizei contestatiilor depuse cu privire la concursul de Rezidentiat – sesiunea 23 noiembrie 2014, rezultatele au ramas aceleasi ca cele inscrise pe grilele de concurs.

Referitor la contestatiile care au ca obiect anularea unor grile, Comisia de rezolvare a contestatiilor a analizat si a considerat contestatiile nejustificate.

Raspuns la contestatii rezidentiat 2014 –  UMF Carol Davila Bucuresti

Comisia Locală de Rezidenţiat UMF ”Carol Davila” Bucureşti – Sesiunea 23 noiembrie 2014 a analizat contestaţiile privind răspunsurile corecte şi a hotărât:

DOMENIUL MEDICINĂ
Au fost înregistrate un număr de 16 contestaţii privind modul de alcătuire a 20 de întrebări.

În urma analizării acestor contestaţii a rezultat anularea a 2 întrebări – conform
tabelului de mai jos:
tabel1
S-au înregistrat 53 solicitări privind rescanarea grilelor de concurs.
În urma rescanării nu s-au înregistrat modificări de punctaj.

Punctaj maxim realizat: 931 puncte.
Punctaj minim de promovare (60%): 558 puncte.

Au obţinut punctaj de promovare un număr de 1166 candidaţi.
Grilele cu răspunsuri corecte, în urma anulării celor 2 întrebări de mai sus, sunt afişate pe site-ul concursului ttp://rezidentiat.umf.ro şi rămân definitive.

DOMENIUL MEDICINĂ DENTARĂ

S-a înregistrat 8 contestaţii privind modul de alcătuire a 8 întrebări.
În urma analizării acestor contestaţii a rezultat anularea a 4 întrebări – conform tabelului de mai jos:
tabel2
S-au înregistrat 3 solicitări privind rescanarea grilelor de concurs.
În urma rescanării nu s-au înregistrat modificări de punctaj.

Punctaj maxim realizat: 879 puncte.
Punctaj minim de promovare (60%): 527 puncte.

Au obţinut punctaj de promovare un număr de 235 candidaţi.
Grilele cu răspunsuri corecte, în urma anulării celor 4 întrebări de mai sus, sunt afişate pe site-ul concursului http://rezidentiat.umf.ro şi rămân definitive.

DOMENIUL FARMACIE

Nu s-a înregistrat nici o contestaţie privind modul de alcătuire al întrebărilor.

Nu s-au înregistrat solicitări privind rescanarea grilelor de concurs.

Grilele cu răspunsurile corecte, comunicate în sălile de concurs în ziua de 23.11.2014, rămân definitive.

Punctaj maxim realizat: 867 puncte.
Punctaj minim de promovare (60%): 520 puncte.

Au obținut punctaj de promovare un numar de 113 candidați.
Clasificarea finală, data, locul şi ora pentru repartiţia candidaţilor pe specialităţi şi centre de pregătire vor fi afişate ulterior.

Share.

1 Comment

  1. Sara, dorinţa de a fi bun, cel mai bun, nu e un lucru rău. Rău ar fi dacă ai uita că ajutorul, lamunirea, sprijinul een tot ce realizăm vine de la Dumnezeu şi te-ai eencrede doar een tine, adică ai crede că doar prin tine eşti ceea ce eşti.Mă bucur că ştii ceea ce trebuie să faci: să dai tot ce e mai bun een tine! De restul sigur se va eengriji Doamne-Doamne!Succes, draga mea!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.