Rezidențiat 2013: locuri si posturi neocupate la Bucureşti şi Iaşi

0

locuri si posturi rezidentiat 2013

Rezidențiat 2013: locuri si posturi rămase neocupate la Iaşi:

Duminică, 24 noiembrie 2013,  a avut loc repartiţia candidaţilor care au susţinut examenul de rezidenţiat de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Grigore T. Popă, în Aulă Magna George Emil Palade din Iaşi. În urma rezidențiatului 2013, locuri și posturi neocupate sunt, aici, de ordinul zecilor.

Prezentarea candidaţilor la unitatea sanitară care a scos postul la concurs se va face în perioada 2 – 13 decembrie 2013.

Contractul individual de muncă pe durata determinată sau nedeterminată, după caz, se va încheia începând cu data de 1 ianuarie 2014, când va începe şi stagiul de pregătire în specialitate.

“Am încheiat procesul ce a vizat şedinţele publice de alegere a locurilor, posturilor şi centrelor de pregătire, pentru Centrul Universitar Iaşi. La acest moment nu vă pot spune care au fost punctajele maxime şi cele minime de ocupare a posturilor. Totuşi, având în vedere faptul că nu au fost punctajele necesare pe domeniile Farmacie, Medicina Dentară şi Medicină, au mai rămas libere 67 de posturi. Candidaţii s-au declarat mulţumiţi de repartiţie deoarece au avut locuri foarte bune la dispoziţie”, a precizat prof. dr. Maria Stamatin, preşedinte al Comisiei Locale de rezidenţiat.

Pe de altă parte, repartiţia pe clinici de îndrumare şi coordonatori de rezidenţiat se va face la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), în ziua de 16 decembrie, începând cu ora 9. Punctajul maxim realizat la Iaşi a fost de 936, punctajul minim de promovare (60 la sută) fiind de 561.6 puncte.

Rezidențiat 2013: locuri si posturi rămase neocupate la București

A fost afișată lista locurilor şi posturilor neocupate la rezidențiatul 2013, pentru candidaţii de la Bucureşti, după repartiția din 24.11.2013. Repartiţia se reia pe 25.11.2013, la ora 9.

Sunt 36 de locuri neocupate la specialitatea Medicină de Familie, 22 – Reabilitare Medicală, 16 – Medicina Muncii, 11 – Medicină de Urgență, 10 – Radioterapie. Iată lista completă în urma rezidențiatului 2013 – locuri si posturi neocupate.

Revenim cu amănunte despre rezidențiat 2013: locuri si posturi neocupate, din celelalte centre universitare.

sursa: http://www.rezidentiat.umf.ro/http://www.bzi.ro/

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.