Rezidentiat 2014 - alegerea locurilor si posturilor - unde, cand, cum?

Rezidentiat 2014 – alegerea locurilor si posturilor – unde, cand, cum?

0

Conform Ministerului Sanatatii, alegerea locurilor, a posturilor si a centrelor de pregatire pentru rezidentii care au obtinut punctaj de promovare se va desfasura marti 2 dec. 2014, in intervalul orar 9:00-21:00, urmand ca locurile ramase disponibile la finalul zilei sa fie distribuite a doua zi, miercuri 3 dec. 2014.

 • Astfe, la UMF Timisoara, alegerea locurilor, a posturilor şi a centrelor de pregătire pentru candidaţii  va avea loc în ziua de marţi, 2 decembrie 2014, în intervalul orar 9,00-21,00, la Universitaţea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara – clădirea Medicină II – Amfiteatrul I, spl. Tudor Vladimirescu, nr. 14, Timişoara.
 • La UMF Targu Mures alegerea locurilor/posturilor in specialitate si a centrelor de pregatire va avea loc Marti 2 decembrie 2014, la Centrul de Cultura “Mihai Eminescu” din Tirgu Mures – Sala de spectacole, str. Nicolae Grigorescu nr. 19

PROGRAM:

Domeniul Farmacie – incepand cu ora 9:00
Domeniul Medicina Dentara – incepand cu ora 9:30
Domeniul Medicina – incepand cu ora 10:30

 • La UMF Craiova repartitia candidatilor admisi in urma concursului de rezidentiat – sesiunea 23 noiembrie 2014, se va desfasura marti, 2 decembrie 2014, orele 9.00-21.00, in Aula Magna a U.M.F. Craiova (Bdul 1 Mai, nr. 66). Locurile si posturile ramase disponibile la sfarsitul zilei vor fi repartizate a doua zi miercuri 3 decembrie 2014.
 • La UMF Iasi alegerea locurilor, posturilor si a centrelor de pregatire va avea loc MARTI, 2 DECEMBRIE 2014 in AULA “GEORGE EMIL PALADE” – U. M. F. “Gr. T. Popa” Iasi dupa urmatorul program:
  domeniul FARMACIE: ora 9:00 – 9:45
  domeniul MEDICINA DENTARA : 10:00-11:00
  domeniul MEDICINA : 11:15
 • La UMF Bucuresti alegerea locurilor, a posturilor si a centrelor de pregatire pentru rezidentii care au obtinut punctaj de promovare se va desfasura marti 2 dec. 2014, in intervalul orar 9,00-21,00, urmand ca locurile ramase disponibile la finalul zilei sa fie distribuite a doua zi, miercuri 3 dec. 2014.

  Pentru candidatii care au sustinut concursul in centrul universitar Bucuresti alegerea locurilor, posturilor si a centrelor de pregatire va avea loc in Amfiteatrul Mare al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti din Splaiul Independentei, nr. 169 (intrarea se poate face prin curtea Facultatii de Medicina Bucuresti din Blvd. Eroilor Sanitari nr. 2-4) dupa urmatorul program:

  9:00 – 9:45 farmacie
  10:00 – 10:45 medicina dentara
  11:00 – 13:30 medicina
  13:30 – 14:30 pauza
  14:30 – 21:00 medicina

La alegerea locului/postului, candidatii se vor legitima cu un act de identitate in termen de valabilitate (C .I./B.I./pasaport). Cei care nu pot fi prezenti, pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie.

Candidatii sau imputernicitii acestora care au ales loc/post in specialitate, vor primi adeverinta conform modelului anexat (anexa nr. 1), si vor semna pentru locul ales intr-un tabel ce va cuprinde : pozitia candidatului in clasificarea definitiva, numele candidatului, punctajul obtinut, locul/postul ales in specialitatea dorita si centrul universitar de pregatire.

Candidatii medici specialisti sau primari care aleg loc sau post in urma promovarii concursului de rezidentiat, vor semna si un angajament de plata conform modelului anexat (anexa nr. 2), cu privire la cuantumul taxei de pregatire pentru cea de a doua specialitate.

Angajamentul de plata se va transmite ulterior Ministerului Sanatatii (str. Cristian Popisteanu, nr.1-3, sector 1, Bucuresti), in termen de 15 zile de la data incheierii contractului individual de munca pe durata determinata sau nedeterminata dupa caz.

Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti in data, ora si locul fixate pentru alegerea locurilor/posturilor in specialitate, pierd drepturile conferite de concurs.

Prezentarea la nivelul directiilor de sanatate publica din centrele universitare alese, respectiv la unitatea sanitara care a scos postul la concurs, pentru incheierea contractelor individuale de munca pe durata determinata/nedeterminata, se va face in perioada 8 decembrie-15 decembrie 2014, inclusiv.

Rezidentii se vor prezenta pentru incheierea formelor de incadrare, cu adeverinta eliberata de Comisia locala de Rezidentiat, in care este precizata specialitatea pentru care a optat candidatul si centrul universitar ales.

Contractul individual de munca pe durata determinata/nedeterminata, dupa caz, se va incheia incepand cu data de 01 ianuarie 2015, cu respectarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, cu completarile si modificarile ulterioare.

Stagiul de pregatire in specialitate incepe la data de 01 ianuarie 2015

Repartitia rezidentilor pe clinici de indrumare si coordonatori de rezidentiat se va face la nivelul Directiilor de Sanatate Publica Judetene din centrele universitare alese, in ziua de marti, 16 decembrie 2014, incepand cu orele 9,00, cu exceptia centrului universitar Bucuresti pentru care aceasta repartitie se va face in zilele de 16, 17, 18 si respectiv 19 decembrie 2014, conform programarilor.

Repartitia rezidentilor pe clinici se va face pe baza adeverintei eliberate de unitatea sanitara cu care s-a incheiat contract individual de munca pe durata determinata/nedeterminata.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.