Rezidentiat 2014 cu greseli in liste. De ce unii candidati vor primi nota 0 (zero)

0

Rezidentiat 2014: au fost afisate listele cu candidatii inscrisi la concursul de rezidentiat, iar candidatii au fost rugati sa le verifice. Ministerul Sanatatii a venit cu precizari pentru candidatii care apareau pe lista altui centru universitar sau cu alt domeniu de concurs fata de cererea de inscriere – vezi ce li s-a transmis!

Rezidentiat 2014 – candidatilor li s-a cerut sa verifice daca sunt corecte numele, domeniul si centrul universitar in care concureaza, iar in cazul in care apar greseli urma sa se adreseze la DSP-ul la care s-au inscris. Au aparut primele semnalari de probleme in liste, iar Ministerul Sanatatii a venit cu precizari…

Rezidentiat 2014 – candidati cu domeniul / centrul universitar de concurs trecute gresit!

”Candidatii care apareau pe lista altui centru universitar / domeniu de concurs fata de cererea de inscriere sunt adaugati pe ultima pozitie in domeniul de concurs la centrul universitar corect. Pentru a nu altera codul de concurs vor continua sa fie afisati si la domeniul / centrul universitar de concurs gresit, dar la acest numar de concurs vor primi nota 0 (zero) pentru neprezentare”, au precizat oficialii care se ocupa de concursul de rezidentiat 2014, pe site-ul rezidentiat.ms.ro.

Ultima solutie, in ziua concursului: neconcordantele, semnalate sefului de sala

Iar daca lucrurile nu se lamuresc pana la data concursului de rezidentiat 2014, ramane sa fie rectificate chiar atunci, la fata locului: ”Eventualele neconcordante, care nu au fost semnalate pana in acest moment, intre numele din actul de identitate si numele care apare pe lista vor fi semnalate la seful de sala in ziua concursului pentru a fi corectate ulterior”.

Listele cu candidatii inscrisi la concursul de rezidentiat, sesiunea 23 noiembrie 2014, in cele sase centre universitare din tara pot fi consultate aici.

Joi, 20 noiembrie 2014, candidatii pot afla sala şi ora inceperii probei de concurs de rezidentiat 2014 vizitand paginile de internet ale universitatilor de medicina şi farmacie sau site-ul rezidentiat.ms.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.