Rezidentiat 2014 – impresii de dupa examen (VIDEO)

0

Emotiile candidatilor la concursul de rezidentiat, desfasurat, astazi, la Timisoara, au trecut dupa cele patru ore de examen, cand si-au aflat punctajul obtinut in urma raspunsurilor la cele 200 de intrebari din grila. Multi dintre acestia au fost fericiti, deoarece au luat un punctaj mare ce le permite sa aiba incredere ca pot alege specialitatea dorita.

“A fost bine, multumesc lui Dumnezeu a fost bine. Punctajul nu se spune, mai ales in direct. Foarte bine. ATi sper sa iau, sa vedem ca mai sunt si altii cu puncte si mai mari, dar e bine.”

“Greu, am luat 616, nu stiu inca ce specialitate imi aleg. Raman aici, nu vreau sa plec, am familie. Pediatrie, psihiatrie imi doresc.”

“E ok, am luat, 672, nu stiu ce sa aleg ma mai gandesc, oscilez intre ATI si Ginecologie.”

“Destul de greu, am luat 741 de puncte. Imi doresc ceva de interne, cred ca nu ar lua toti foarte mare punctaj. Eu cred ca este destul de sigur, dara cum vom vedea saptamana viitoare.”

“A fost bine, am luat 811, imi doresc gineco daca prind.”

“A fost mai greu decat ma asteptam, dar realizabil, am luat 787, as vrea radiologie si imagistica medicala, nu am emotii la repartitie. Deocamdata imi doresc sa raman in tara, dar ma gandesc, in viitor sa plec. Salariul in primul rand, alte tehnici, cu o alta tehnica se lucreaza in afara decat la noi.”

Dupa ce emotiile dinaintea examenului s-au risipit, alte emotii pentru viitorii rezidenti vor reveni saptamana viitoare cand va avea loc repartitia, unde, in functie de medie isi vor alege locurile sau posturile scoase la concurs.

autor: Liana Gorun

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.