Rezidențiat 2014: sprijin pentru viitorii candidați – se pregătesc Simulările Săptămânale ale Examenului de Rezidențiat. Află când, unde, cum!

0

examenSimulările Săptămânale ale Examenului de Rezidențiat, o mână de ajutor pentru cei care doresc să susțină Rezidențiatul în 2014. Simulările Săptămânale ale Examenului de Rezidențiat reprezintă unul dintre proiectele desfășurate de către Societatea Studențească de Chirurgie din România, care își propune să vină în sprijinul viitorilor candidați la Concursul de Rezidentiat. Mădălina Petrescu, coordonator SSER 2014, ne dă detalii.

Rezidențiat 2014 – Simulările Săptămânale ale Examenului de Rezidențiat – CUI? Se adresează studenților și absolvenților Facultății de Medicină, sectia Medicină Generală, care consideră că a învăța din timp și structurat îi ajută în obținerea rezultatului dorit la Rezidențiat 2014.

Rezidențiat 2014 – Simulările Săptămânale ale Examenului de Rezidențiat – CÂND, UNDE? Perioada de desfășurare este 29 martie – 31 mai, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. În cele două luni se vor derula opt simulări. Acestea au loc sâmbăta, începând cu data de 29 martie, între orele 9 și 14.

Rezidențiat 2014 – Simulările Săptămânale ale Examenului de Rezidențiat – CUM? Caietele de întrebări vor conține grile făcute în conformitate cu tematica și bibliografia din 2012, aplicată și la Rezidențiat 2014. În cadrul fiecărei săptămani vor fi abordate capitole diferite, dar vor exista și două sesiuni de recapitulări. Simulările Săptămânale ale Examenului de Rezidențiat stau la dispoziția celor interesați pe site-ul sscr.ro , la secțiunea Activități Științifice. În vederea înscrierii, participanții sunt rugați să-și facă un cont pe site și apoi să urmeză instrucțiunile de înregistrare în proiect. Pentru a accesa pagina de înscriere, este recomandat link-ul http://sscr.ro/bucuresti/simularile-examenului-de-rezidentiat-ed-5 .

Rezidențiat 2014”Scopul este ca participanții să treacă prin materie într-un ritm constant și din timp, să se obișnuiască cu atmosfera de examen și să-și verifice cunostințele de la o săptămană la alta”, ne-a transmis Mădălina Petrescu, coordonator SSER 2014.

Rezidențiat 2014 –  Citește despre demersurile de a organiza o sesiune de rezidențiat în primăvara lui 2014, vezi calendarul examenelor din Sănătate în 2014. Vezi alte informații legate de examenul de rezidențiat.

Share.

Leave A Reply