Rezidentiat 2015: alegerea posturilor, locurilor - No comment (VIDEO)

Rezidentiat 2015: alegerea posturilor, locurilor – No comment (VIDEO)

0

Intra si tu, pentru scurt timp, cu ajutorul Televiziunii Medicale, intr-una din salile unde s-a derulat alegerea posturilor, locurilor si centrelor de pregatire!

O echipa a Televiziuni Medicale a fost prezenta la alegerea posturilor, locurilor si centrelor de pregatire de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara.

Rezidentiat 2015: cate posturi, cate locuri

Alegerea locurilor, a posturilor si a centrelor de pregatire pentru candidatii care au obtinut punctaje de promovare la concursul de rezidentiat 2015 are loc duminica, 22 noiembrie, intre orele 9 si 21, urmand ca locurile ramase disponibile la finalul zilei sa fie distribuite a doua zi, luni, 23 noiembrie. Concursul s-a desfasurat, descentralizat, in sase centre universitare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Rezidentiat 2015: absolventii universitatilor de medicina, medicina dentara si farmacie au concurat pe un numar de 3.388 locuri si posturi pentru Medicina, 263 locuri si posturi pentru Medicina Dentara, precum si pentru 152 locuri si posturi pentru Farmacie.

Din cei 5.777 tineri medici care s-au inscris la concursul de rezidentiat 2015, 4302 au optat pentru domeniul Medicina, 1066 pentru Medicina Dentara si 409 pentru Farmacie.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.