Rezidentiat 2015 - bucurie dupa aflarea rezultatelor (VIDEO)

Rezidentiat 2015 – bucurie dupa aflarea rezultatelor (VIDEO)

0

Lacrimi de bucurie si imbratisari! Tineri care sareau in bratele celor care ii asteptau in afara salilor! Totul, dupa aflarea rezultatelor la Rezidentiat 2015.

Rezidentiat 2015: planuri, deja, dupa aflarea rezultatelor concursului

“Pot sa spun ca a fost destul de bine, a declarat echipei Televiziunii Medicale, la Timisoara, un tanar, pe a carui fata se citea satisfactia dupa concursul de rezidentiat 2015. Asteptam sa vedem repartitia saptamana viitoare“. El ne-a precizat ca doreste sa faca rezidentiatul intr-o ramura a chirurgiei: “In cazul meu, cred ca Neurochirurgia, asta mi-as dori. O pasiune…”

“In principiu, bine, cartea nu este tocmai pe stilul meu de invatare. Dar a fost bine. Dar n-as mai vrea sa trec prin asa ceva vreodata“, spuna o tanara, care a recunoscut ca, saptamana viitoare, mai are emotii la repartizare: “Un picut, da… Constructive, speram sa fie. Dar sper sa trecem cu bine si de asta”.

Greu, ne-a spus un alt candidat la rezidentiat 2015. Nu prea am avut timp, dar ne-am descurcat, oricum. Ma bucur ca am luat, am prins post”. Si o alta tanara ne vorbea de “emotii constructive”. – Ai luat? “Da, da, da”. Saptamana viitoare, ne spune ea, urmeaza repartizarea pe centre: “Si sa vedem specializarea, bineinteles”.

– Cum a fost? “Foarte bine. In cazul meu, am obtinut 880 de puncte. Am avut emotii, greu, ma bucur ca s-a terminat”, ne raspunde o tanara, care adauga ca, dupa repartizarea de dupa concursul de rezidentiat 2015, isi va permite o mica vacanta.

“Foarte bine. Adica intrebarile au fost cat de cat, nu pot sa zic ca foarte usoare, dar cine a invatat a luat“, “A fost OK, au fost cateva intrebari care au fost mai grele, dar in rest, daca ai trecut de trei ori prin materie ai stiut sa raspunzi”, spuneau alte tinere, dupa ce au aflat rezultatele. Si apartinatorii impartaseau aceleasi sentimente: “Foarte fericita, un rezultat exceptional”.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.