Rezidentiat 2015: ce e optional, ce esti obligat

Rezidentiat 2015: ce e optional, ce esti obligat

0

Mai sunt cateva ore pana la concursul de rezidentiat 2015! UMF-urile au transmis ultimele precizari candidatilor: cu ce trebuie neaparat sa vina, cu ce au voie in sala de concurs, daca doresc!

UMF Iasi: ai voie cu sticluta (fara eticheta!) cu cafea, precum si cu biscuiti, in ambalaj transparent

UMF Iasi transmite ca, incepand cu ora 8,30, candidatii pot intra în sala în care au fost repartizati la concursul de rezidentiat 2015. La intrare se legitimeaza în fata sefului de sala cu buletinul ori cartea de identitate sau pasaportul, documente ce trebuie sa fie in termen de valabilitate. Cei fara un astfel de document valabil nu sunt primiti în sala de concurs. Candidatii care nu sunt prezenti in sala în momentul deschiderii sacilor continand caietele cu intrebari (ora 10,00) nu mai au acces în sala de concurs. Candidatilor le este permisa introducerea in sala a unei sticlute (fara eticheta) cu cafea, apa/racoritoare, ciocolata/biscuiti, toate în ambalaj transparent, în cantitati rezonabile si numai pentru utilizare personala, precizeaza universitatea ieseana.

UMF Cluj-Napoca: veti primi din partea universitatii carioca neagra!

UMF Cluj-Napoca a anuntat: “Conform metodologiei de concurs, va rugam sa fiti prezenti la salile de concurs, duminica 15 noiembrie 2015, la ora 8,30. Proba de concurs începe la ora 10.00, avand o durata de patru ore”.

Potrivit universitatii, candidatilor li se permite accesul în amfiteatre, la concursul de rezidentiat 2015, avand asupra lor:
obligatoriu: buletin/ carte de identitate sau pasaport, documente ce trebuie sa fie în termen de valabilitate;
optional: apa, suc, ciocolata.

“Pentru marcarea raspunsurilor corecte veti primi din partea universitatii carioca neagra, precizeaza institutia.

UMF Craiova: ce trebuie sa stea pe masa candidatului tot timpul concursului de rezidentiat 2015

UMF Craiova precizeaza in instructiunile elaborate pentru uzul candidatilor ca, in sala de concurs, la rezidentiat 2015, au acces numai candidatii si personalul angajat in organizarea concursului. Intrarea in sala a candidatilor se face incepand cu ora 8,30 numai pe baza buletinului/cartii de identitate sau a pasaportului in termen de valabilitate, documente care vor sta pe masa candidatului tot timpul concursului pentru a putea fi reverificate. Cei fara un astfel de document valabil nu vor fi primiti in sala de concurs. Candidatii care nu sunt prezenti in sala in momentul deschiderii sacilor ce contin caietele cu intrebari nu mai au acces in sala.

UMF Timisoara pune concursul de rezidentiat 2015 pe harta

UMF Timisoara pune la dispozitia celor interesati o harta cu cladirile si salile unde se sustine concursul de rezidentiat 2015, pe langa alte numeroase documente utile pentru uzul candidatilor.

Ce le transmite candidatilor rectorul UMF Bucuresti

UMF Bucuresti anunta ca, pentru organizarea concursului din Bucuresti, vor fi puse la dispozitie 32 de sali. Pentru candidatii la medicina vor fi 26 de sali în incinta Facultatii de Medicina si o sala a spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Cinci sali, apartinand Facultatii de Farmacie, îi vor gazdui pe candidatii la medicina dentara si farmacie.

“Speram ca si anul acesta, candidatii înscrisi la concursul de rezidentiat vor fi la fel de motivati si bine pregatiti, iar punctajul obtinut sa faca înca o data dovada ca Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti se pozitioneaza în continuare pe harta universitatilor performante din întreaga lume”, este mesajul rectorului institutiei, acad. Ioanel Sinescu.

Rezidentiat 2015: peste 5.700 de candidati inscrisi pentru mai bine de 3.800 de locuri si posturi

Concursul de admitere în rezidentiat pe post si rezidentiat pe loc în domeniile medicina, medicina dentara si farmacie va avea loc duminica, 15 noiembrie, in sase centre universitare. Absolventii universitatilor de medicina, medicina dentara si farmacie – sunt peste 5.700 de candidati – vor putea concura pe un numar de 3.388 locuri si posturi pentru medicina, 263 locuri pentru medicina dentara si 152 locuri pentru farmacie. Concursul se va derula sub forma de test-grila cu 200 de întrebari, pe o durata de 4 ore. Ocuparea locurilor/ posturilor în cele 60 de specialitati se va face în ordinea punctajului de promovare obtinut, pe fiecare centru universitar, în limita locurilor/ posturilor publicate pentru fiecare domeniu în centrul universitar respectiv.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.