Rezidentiat 2015: ce urmeaza in perioada urmatoare

Rezidentiat 2015: ce urmeaza in perioada urmatoare

0

Rezidentiat 2015: luna decembrie se anunta una plina pentru candidatii care au ales loc sau post – vezi cand are loc repartitia pe clinici si coordonatori!

Rezidentiat 2015 – prezentarea pentru incheierea contractelor

Rezidentiat 2015: in perioada 3 decembrie – 15 decembrie 2015 candidatii care au ales loc / post se vor prezenta pentru incheierea contractelor individuale de munca pe durata determinata / nedeterminata, astfel:

candidatii care au ales post – la unitatea sanitara care a publicat postul la concurs
candidatii care au ales loc – la directiile de sanatate publica din centrele universitare alese;

Pentru centrul universitar Bucuresti, incadrarea se face la spitalul desemnat in functie de specialitatea aleasa – vezi lista spitalelor!

Contractul individual de munca se va incheia incepand cu 1 ianuarie 2016, cu respectarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv ale Decizei nr.5/2015 a inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Rezidentiat 2015 – repartitia pe clinici si coordonatori de rezidentiat

Rezidentiat 2015: repartitia pe clinici si coordonatori de rezidentiat se va face la nivelul directiilor de sanatate publica din centrele universitare alese in zilele de 15 si 16 decembrie 2015 (orele 10,00-16,00), cu exceptia centrului universitar Bucuresti pentru care aceasta repartitie se va face in zilele de 15, 16, 17 si 18 decembrie 2015 (orele 10,00-16,00).

Programarea repartitiei pe zile si specialitati se va afisa la sediul directiilor de sanatate publica din centrele universitare alese; pentru centrul universitar Bucuresti se va afisa pe rezidentiat.ms.ro.

Repartitia pe clinici si coordonatori se va face pe baza unui act de identitate in termen de valabilitate (imputernicitii vor prezenta si imputernicirea notariala) si a adeverintei eliberata de unitatea sanitara cu care s-a incheiat contract individual de munca pe durata determinata sau nedeterminata, dupa caz.

Rezidentiat 2015: candidatii care detin un titlu de specialist si aleg loc/post au obligatia ca in termen de 15 zile de la data incheierii contractului individual de munca pe durata determinata sau nedeterminata dupa caz, sa transmita Ministerul Sanatatii (str.Cristian Popisteanu, nr. 1-3, sector 1, Bucuresti) angajamentul de plata la cea de a doua specialitate.

Plata taxei se face in lei, anual, in doua transe semestriale egale, in termen de maximum 60 de zile calendaristice de la inceputul semestrului. Neplata taxei in conditiile stipulate in angajamentul de plata atrage excluderea definitiva din programul de pregatire.

Rezidentiat 2015: stagiul de pregatire va incepe la data de 1 ianuarie 2016.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.