Rezidentiat 2015, in imagini: ce a urmat dupa concurs!

Rezidentiat 2015, in imagini: ce a urmat dupa concurs!

0

Concursul de rezidentiat 2015 s-a incheiat, a fost apoi loc de comentarii – adevarate dezbateri pe intrebari si raspunsuri!, de imbratisari, de izbucniri nervoase, chiar si de lacrimi. Emotiile insa nu s-au incheiat!

tineri grile 01tineri grile 02tineri grile 03tineri grile 04tineri grile 05tineri grile 06tineri grile 07tineri grile 08tineri grile 09tineri grile 10tineri grile 11tineri grile 12tineri grile 13tineri grile 14tineri grile 15tineri grile 16tineri grile 17
tineri grile 18tineri grile 19tineri grile 20La Timisoara, strazile din jurul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” au fost deosebit de animate: candidati, parinti, prieteni, curiosi! Au fost ore de tensiune in salile de concurs, insa emotiile s-au prelungit pana la anuntarea rezultatelor la rezidentiat 2015.

Rezidentiat 2015: ce urmeaza dupa aceasta zi plina?

Cei nemultumiti pot depune, in cursul urmatoarele 24 de ore, contestatii, iar comisia locala de rezidentiat analizeaza si comunica raspunsurile corecte ramase definitive, in alte 48 de ore. Vor fi stabilite grilele definitive, aplicabile tuturor candidatilor de la domeniul respectiv. Clasificarea pe domenii rezulta prin unificarea electronica a rezultatelor stabilite in urma aplicarii grilei corecte. Clasificarea se face pe domenii, pe fiecare centru universitar in care a fost organizat concursul.

Alegerea locurilor/posturilor in specialitate si a centrelor de pregatire va avea loc in aceeasi zi, pe baza punctajului si a clasificarilor, la o data stabilita de comun acord de universitatile de medicina si farmacie.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.