Rezidentiat 2015 - precautii cu totul speciale

Rezidentiat 2015 – precautii cu totul speciale

1

Nu au voie sa comunice cu exteriorul, nici sa paraseasca sediul, care este securizat, si vor semna o declaratie de confidentialitate! Vorbim de cei implicati in tiparirea caietelor cu intrebari la concursul de rezidentiat 2015.

Un urias efort organizatoric la concursul de rezidentiat 2015

Buna desfasurare a concursului de rezidentiat 2015 implica un urias efort organizatoric si procurarea a numeroase materiale. Intre altele, trebuie rezolvata inchirierea salilor pentru concurs, prezentarea unui tabel cu locul, numele si capacitatea fiecarei sali, avandu-se grija sa ramana in fiecare sala unul pana la trei locuri libere (in functie de capacitatea salii) si verificarea conditiilor de lucru in sala respectiva (caldura, lumina, aerisire, scaune bune), asigurarea materialelor necesare intregii sesiuni de rezidentiat 2015: hartie, carioci de culori diferite, hartie de impachetat, plicuri pentru grile, sfoara, unitatile de memorie externa (memory stick), clesti pentru sigilat, se arata in metodologia pentru concursul de rezidentiat 2015.

Trebuie asigurata tiparirea, pentru concursul din 15 noiembrie, a:
listelor cu candidati, a legitimatiilor de banca
instructiunilor pentru sefii de cladire, de sala, supraveghetori si candidati
– documentelor nesecrete: procese-verbale, diferentiate pentru sefii de cladiri si de sala, de predare-primire a sacilor cu caiete cu intrebari si de predare-primire de la sfarsitul concursului de rezidentiat 2015, pentru plicuri cu grile corectate, unitatile de memorie externa (memory stick), procese-verbale privind derularea concursului, completate si semnate de sefii de sala si de supraveghetori.
grilele pentru raspuns – acestea se tiparesc pana la data de 9 noiembrie 2015 intr-un numar dublu fata de numarul candidatilor inscrisi pe liste, la Rezidentiat 2015, plus o rezerva de 10% din fiecare tip, pentru a preintampina posibilele dificultati generate de distributia diferita a fiecarui tip de grila in sali (grilele sunt de patru tipuri, notate cu A, B, C si D, pentru fiecare domeniu, corespunzator cu notarea caietelor cu intrebari, astfel incat in sali candidatii care au locurile apropiate sa aiba grile si caiete de tipuri diferite).

Caietele cu intrebari, multiplicate intr-un loc de unde nu are nicio legatura cu exteriorul!

Tiparirea caietelor cu intrebari la Rezidentiat 2015 se face intr-un sediu securizat: personalul care va lucra in acest sediu nu are voie sa comunice cu exteriorul si nici sa paraseasca sediul decat dupa minimum o ora de la inceperea probei scrise (nu mai devreme de ora 11). Acest persoane vor semna o declaratie de confidentialitate!

Caietele sunt multiplicate intr-un numar stabilit in functie de numarul candidatilor din fiecare sala, plus o rezerva de 20% pentru inlocuire, in cazul unor eventuale greseli de tiparire si pentru preintampinarea dificultatilor legate de distributia diferita a fiecarui tip in sala. Caietele sunt multiplicate pe patru tipuri, notate A, B, C si D pentru fiecare domeniu. Caietele contin aceleasi intrebari, dar ordinea acestor intrebari este diferita pentru fiecare dintre cele 4 tipuri de caiete.

Dupa multiplicarea caietelor, acestea sunt impachetate, pachetele sunt sigilate cu banda adeziva si stampilate, puse in saci, iar sacii sunt sigilati. In dimineata zilei de concurs – rezidentiat 2015, sacii sigilati, separat pentru fiecare sala de concurs, sunt transportati la locul de desfasurare a concursului de comisiile special desemnate. In fiecare masina se vor gasi minimum doi insotitori, dintre care o persoana de paza – jandarm!

Dupa terminarea operatiunilor de multiplicare, toate materialele ramase (rebuturi, plusuri, matrite din copiatoare etc.) sunt impachetate separat, sigilate si transportate la sediul comisiei locale de rezidentiat de rezidentiat 2015, unde se pastreaza pana dupa alegerea posturilor, a locurilor in specialitate si a centrelor de pregatire.

Share.

1 Comment

  1. Numai un naiv poate crede ca dupa descentralizarea rezidentiatului nu se fac manarii. Cei care redacteaza grilele sunt aceeasi gloata corupta a UMF-ului, chestiile astea sunt de fatada, sa dea impresia de transparenta.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.