Rezidentiat 2015: probleme in listele candidatilor?

Rezidentiat 2015: probleme in listele candidatilor?

0

Am intrat in saptamana dinaintea evenimentului toamnei in Sanatate – Rezidentiat 2015: organizatorii au destule de pus la punct! Probleme in listele candidatilor? Ultimele precizari!

Candidatii la concursul de rezidentiat 2015 au fost rugati zilele trecute sa verifice daca sunt corecte numele, domeniul si centrul universitar in care concureaza, iar in cazul in care au aparut greseli sa se adreseze Directiei de Sanatate Publica la care s-au inscris. In urma acestei cerinte, au aparut listele finale dupa corectarea greselilor semnalate pana la data de 6 noiembrie inclusiv!

Listele finale ale candidatilor inscrisi la concursul de rezidentiat 2015

Rezidentiat 2015 la Bucuresti: Medicina / Medicina Dentara / Farmacie
Rezidentiat 2015 la Cluj-Napoca: Medicina / Medicina Dentara / Farmacie
Rezidentiat 2015 la Craiova: Medicina / Medicina Dentara / Farmacie
Rezidentiat 2015 la Iasi: Medicina / Medicina Dentara / Farmacie
Rezidentiat 2015 la Tg.Mures: Medicina / Medicina Dentara / Farmacie
Rezidentiat 2015 la Timisoara: Medicina / Medicina Dentara / Farmacie

Daca mai sunt observat inadvertente, se corecteaza dupa concursul de rezidentiat 2015!

Si totusi, daca mai sunt observate greseli in listele candidatilor, cum se procedeaza? Orice mica inadvertenta intre numele inscris in actul de identitate si numele inscris pe lista va fi consemnat in procesul verbal al salii, urmand a fi corectata dupa concurs, inaintea emiterii ordinului de confirmare a rezultatelor concursului”, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Calendarul ultimelor zile inaintea concursului de rezidentiat 2015

Grilele pentru raspuns la Rezidentiat 2015 trebuiau tiparite pana luni, 9 noiembrie, si asta intr-un numar dublu fata de numarul candidatilor inscrisi pe liste plus o rezerva de 10% din fiecare tip, pentru a preintampina posibilele dificultati generate de distributia diferita a fiecarui tip de grila in sali. Joi, 12 noiembrie, candidatii pot afla sala si ora inceperii probei de concurs vizitand paginile de internet ale universitatilor de medicina si farmacie sau site-ul rezidentiat.ms.ro. Cu cel putin 24 de ore inainte de concursul de rezidentiat 2015, la fiecare sala se afiseaza lista candidatilor repartizati in sala respectiva, se arata in metodologia dar si in publicatia concursului de rezidentiat 2015.

Concursul de rezidentiat 2015 se desfasoara duminica, 15 noiembrie.

Dupa concursul de rezidentiat 2015 – solutionarea contestatiilor si alegerea locurilor si a posturilor

Eventualele contestatii privind raspunsurile corecte sunt depuse de candidati in termen de 24 de ore din momentul transmiterii grilelor in salile de concurs. Contestatiile se depun la sediul comisiei locale de concurs.

Comisia locala de rezidentiat 2015 analizeaza si comunica raspunsurile corecte ramase definitive, in 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor. Comunicarea grilei corecte ramase definitiva se face prin publicarea pe pagina de internet a universitatii de medicina si farmacie si prin afisarea la sediul comisiei locale de concurs si constituie raspuns la contestatiile primite. Alegerea locurilor/posturilor in specialitate si a centrelor de pregatire se face in aceeasi zi, pe baza punctajului si a clasificarilor, la o data stabilita de comun acord de universitatile de medicina si farmacie.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.