Rezidentiat 2015: UMF Iasi anunta rezultatele!

Rezidentiat 2015: UMF Iasi anunta rezultatele!

0

UMF Iasi anunta, miercuri la amiaza, ce s-a decis in urma analizarii contestatiilor, dar si punctajele obtinute la concursul de rezidentiat 2015!

“Grilele cu raspunsuri corecte comunicate in salile de concurs si afisate in data de 15.11.2015, nu au suferit modificari in urma analizarii contestatiilor depuse”, precizeaza UMF Iasi.

UMF Iasi explica in detaliu, pentru fiecare candidat, de ce considera ca intrebarile contestate sunt, totusi, corecte. De pilda, “raspunsul corect la intrebarea 4, tip complement simplu, “Despre inhibitorii enzimei de conversie a angiotensinei (IEC) in insuficienta cardiaca la adult se pot face urmatoarele afirmatii, CU EXCEPTIA:” este “B”. Optiunea D de raspuns este adevarata (deci nu este O EXCEPTIE), asa cum de altfel apare in pagina 89 jos din cartea ECN. Referitor la denumirea clasei de medicamente la care se face referire in contestatia Dvs. (inhibitorii receptorilor angiotensinei II), intrebarea a respectat cu strictete formularea din bibliorafia de concurs anuntata”. Concluzia? “Comisia profesionala califica corectitudinea formularii intrebarii si acuratetea grilei de corectura”.

Vezi AICI si restul raspunsurilor la contestatii si la cererile de recorectarea punctajului obtinut.

Rezultatele definitive ale concursului de rezidentiat 2015 la UMF Iasi

UMF Iasi – domeniul Medicina
Punctaj maxim realizat: 939 puncte
Punctaj minim de promovare (60%): 563 puncte

UMF Iasi – domeniul Medicina Dentara
Punctaj maxim realizat: 872 puncte
Punctaj minim de promovare (60%): 523 puncte

UMF Iasi – domeniul Farmacie
Punctaj maxim realizat: 794 puncte
Punctaj minim de promovare (60%): 476 puncte

Clasificarea finala, data, locul si ora pentru repartitia candidatilor pe specialitati si centre de pregatire vor fi afisate ulterior, precizeaza presedintele comisiei locale de rezidentiat 2015 de la UMF Iasi, prof.univ.dr. Maria Stamatin.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.