Rezidentiat 2016: Alegerea locurilor/posturilor in specialitate

Rezidentiat 2016: Alegerea locurilor/posturilor in specialitate

0

Rezidentiat 2016: Alegerea locurilor/posturilor in specialitate si a centrelor de pregatire se face in ziua de 27.11.2016 prin teleconferinta in intervalul orar 9:00 – 21:00.

Candidatii se vor putea prezenta in unul din centrele universitare: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara.

Daca repartitia nu se finalizeaza in prima zi, va continua in ziua urmatoare, in acelasi interval orar, iar locurile si posturile ramase disponibile se vor afisa pe pagina de internet http://rezidentiat.ms.ro la sfarsitul primei zile de repartitie.

Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti la data, ora si locul fixate pentru alegerea postului ori a locului in specialitate si a centrului de pregatire pierd drepturile conferite de concurs.

Candidatii sau imputernicitii acestora vor avea asupra lor un act de identitate in termen de valabilitate si, dupa caz, procura notariala.

Programul de desfasurare va fi:

  • ora 9:00 – domeniul farmacie
  • ora 10:15 – domeniul medicina dentara
  • intervalul 12:00 – 21:00 – domeniul medicina

Candidatii sunt rugati sa respecte cu strictete regulile de acces in sala de alegere (NU poate fi depasita capacitatea salii), precum si celelalte indicatii date de organizatori.

Rezidentiat 2016: Clasificarile finale

Afisam clasificarile finale cu punctajele obtinute de candidati pentru cele 3 domenii de concurs. Precizam ca la domeniul medicina dentara, intr-o sala din Centrul Universitar Iasi a fost identificat un aparat de scanare cu probleme tehnice, motiv pentru care au fost rescanate toate tezele din aceasta sala.

In urma acestei operatiuni s-au reconfirmat punctajele obtinute de candidati in sala de concurs in ziua de 20.11.2016, cu exceptia unui singur candidat pentru care s-a acordat punctajul corespunzator grilei de concurs.

Lista locatiilor in care se desfasoara alegerea locurilor/posturilor scoase la concurs:Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.