Rezidentiat 2016: contestatii. Cand si unde se depun

Rezidentiat 2016: contestatii

0

Rezidentiat 2016: Eventualele contestatii privind raspunsurile corecte sunt depuse de candidati pana la ora 16:00 in ziua de 21 noiembrie 2016.

Contestatiile se depun la sediul comisiei locale de concurs anuntat pe site-ul universitatii de medicina si farmacie
unde a fost sustinut concursul.

Rezidentiat 2016: Cand se afiseaza grilele corecte

Comisia locala de rezidentiat centralizeaza contestatiile depuse si le inainteaza comisiei centrale de rezidentiat in termen de 2 ore de la expirarea termenului de depunere. Comisia centrala de rezidentiat analizeaza si comunica raspunsurile corecte ramase definitive, in termen de 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor.

Comunicarea grilei corecte ramase definitiva se face prin publicarea pe site-ul rezidentiat.ms.ro, pe paginile de internet ale universitatilor de medicina si farmacie si prin afisarea la sediul comisiei locale de concurs si constituie raspuns la contestatiile primite.

In urma analizarii contestatiilor si stabilirii grilei corecte ramase definitiva, punctajele comunicate in sali pot suferi modificari.

Daca in urma contestarii intrebarilor, comisia apreciaza ca exista intrebari care prezinta vicii de formulare, aceste intrebari sunt anulate (hotararea luata urmand a fi consemnata intr-un proces-verbal semnat de toti responsabilii grupurilor de lucru).

Anularea intrebarilor duce la anularea punctelor acordate la intrebarile respective, pentru toti candidatii.

Prelucrarea rezultatelor prin aplicarea grilei corecte ramase definitiva se face de catre o comisie de specialisti din centrul universitar in care s-a desfasurat concursul, desemnati de rector, dupa care rezultatele se centralizeaza la comisia centrala de rezidentiat, in vederea alcatuirii clasificarilor finale pe domenii.

Membrii acestei comisii nu au voie sa introduca sau sa scoata in/din sala respectiva niciun fel de material. In sala respectiva nu au acces decat persoanele care formeaza comisia mentionata.

Rezidentiat 2016: Clasificarea pe domenii

Grila corecta ramasa definitiva este aplicata tuturor candidatilor de la domeniul respectiv din toate centrele universitare, indiferent daca au contestat sau nu grila cu raspunsuri anuntata in salile de concurs.

Clasificarea pe domenii rezulta prin unificarea electronica a rezultatelor din toate centrele universitare in care s-a desfasurat concursul, stabilite in urma aplicarii grilei corecte ramase definitiva.

Clasificarea este nationala si se face pentru fiecare domeniu pentru a fost organizat concursul.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.