Rezultate Rezidentiat 2016: grile corecte sesiunea 2016

Rezultate Rezidentiat 2016: grile corecte

0

Rezultate Rezidentiat 2016: Peste 6.000 de absolventi, la nivel national, s-au inscris la concursul de intrare in rezidentiat 2016. Concursul s-a desfasurat in centrele universitare Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Punem la dispoziția celor interesați informații de interes privind concursul național de rezidentiat. Urmați link-urile de mai jos pentru a descărca fișierele în format .pdf.

Grilele corecte

NR. Caiet tip MEDICINA MEDICINA DENTARA FARMACIE
1 Caiet tip A descarca descarca descarca
2 Caiet tip B descarca descarca descarca
3 Caiet tip C descarca descarca descarca
4 Caiet tip D descarca descarca descarca

Rezidentiat 2016 la Timisoara:

Peste 700 de absolventi ai Facultatilor de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie au sustinut, duminica, concursul de intrare in rezidentiat la Timisoara.

La Timisoara, concursul de intrare in rezidentiat a avut loc la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes”.

Andrei Motoc, purtatorul de cuvant al insitututiei, a declarat ca s-au inscris 730 de candidati, 559 fiind absolventi de Medicina, 123 de Medicina Dentara si 48 de Farmacie.

“Nu au fost semnalate incidente, s-au inregistrat in jur de 15 absente. In general, cei care au sustinut examenul sunt absolventii nostri, plus din judetele limitrofe avem candidati care in anii trecuti nu au luat examenul: Arad, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti. Lucrarile se corecteaza aici, dar ierarhizarea la Bucuresti. Se trimit rezultatele la Bucuresti si ministerul le va amesteca si pondera si va face o ierarhie pe intreaga tara”, a explicat Andrei Motoc, potrivit Mediafax.

Rezidentiat 2016: Corectarea grilelor

Corectura acestor grile se face in mod electronic prin scannare, in sala de concurs, in prezenta autorului si a inca 2 candidati din sala respectiva, care vor fi nominalizati in procesul-verbal al salii si care vor semna pe acesta si pe grilele candidatilor.

In cazul unor deficiente tehnice scannarea se reia in prezenta acelorasi persoane.

Dupa anuntarea punctajului tuturor candidatilor din sala respectiva, seful de sala, in prezenta a 3 candidati, ambaleaza si sigileaza plicul cu grilele corectate si unitatile de memorie externa (memory stick) predat de personalul
desemnat pentru operatiunea de scannare.

Pe durata corectarii lucrarilor candidatii raman pe locurile stabilite la intrarea in sala.

Rezidentiat 2016: Clasificarea candidatilor

Grilele cu raspunsurile corecte sunt completate in prezenta membrilor comisiei centrale de rezidentiat si sunt transmise catre comisiile locale de rezidentiat in format electronic securizat, dupa ora 1300 in ziua concursului.

Eventualele contestatii privind raspunsurile corecte sunt depuse de candidati pana la ora 16:00 in ziua de 21 noiembrie 2016.

Contestatiile se depun la sediul comisiei locale de concurs anuntat pe site-ul universitatii de medicina si farmacie unde a fost sustinut concursul.

Prelucrarea rezultatelor prin aplicarea grilei corecte ramase definitiva se face de catre o comisie de specialisti din centrul universitar in care s-a desfasurat concursul, desemnati de rector, dupa care rezultatele se centralizeaza la comisia centrala de rezidentiat, in vederea alcatuirii clasificarilor finale pe domenii.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.