Rezidentiat 2016: inscrieri finalizate! Ce urmeaza?

Rezidentiat 2016: inscrieri finalizate! Ce urmeaza?

0

Rezidentiat 2016: s-au incheiat inscrierile la DSP, cursa insa continua pentru cei care urmeaza sa sustina concursul de admitere in rezidentiat in 20 noiembrie 2016 – pana atunci mai sunt insa multe de facut!

Vineri, 28 octombrie 2016, ora 14:00, s-a incheiat procesul de inscriere la concursul de Rezidentiat; din acest moment, sub nici un motiv, candidatii nu mai pot solicita schimbarea optiunilor de a concura intr-un anumit centru universitar, la Rezidentiat 2015.

Calendar rezidentiat 2016, pana la data concursului

  • pana la data de 31 octombrie, Directiile de sanatate publica, dupa centralizarea si verificarea tabelelor cu candidatii inscrisi, redacteaza, in ordine alfabetica, lista finala cu candidatii inscrisi la concurs, pe domenii, pe care o vor comunica Ministerului Sanatatii.
  • pana la data de 3 noiembrie 2016, Ministerul Sanatatii va comunica universitatilor de medicina si farmacie numarul de candidati pentru fiecare domeniu din centrul universitar respectiv, urmand ca pana la data de 4 noiembrie 2016 sa transmita in format electronic listele nominale ale acestor candidati.
  • Listele cu candidatii admisi in concurs, pe centre universitare si domenii, se afiseaza pe site-ul rezidentiat.ms.ro la data de 7 noiembrie 2016.
  • In situatia in care un candidat constata o eroare materiala (de nume, centru concurs, domeniu, etc.) in listele prevazute la alin. (3) va sesiza acest lucru pana cel tarziu la data de 11 noiembrie 2016, orele 12,00, directiei de sanatate publica, respectiv ministerului cu retea sanitara proprie, unde a depus dosarul de concurs pentru a se opera corectia necesara.
  • Repartizarea candidatilor pe sali se face diferentiat, pe domeniile pentru care s-au inscris, de catre fiecare universitate de medicina si farmacie.
  • La data de 16 noiembrie 2016, candidatii pot afla sala si ora inceperii probei de concurs vizitand paginile de internet ale universitatilor de medicina si farmacie sau site-ul rezidentiat.ms.ro
  • Cu cel putin 24 de ore inainte de concurs, la fiecare sala se afiseaza lista candidatilor repartizati in sala respectiva.
  • Candidatii ale caror dosare de inscriere au fost admise, dar in ziua concursului sunt declarati absenti in salile de concurs, nu vor beneficia de returnarea taxei achitate pentru concurs. Beneficiaza de returnarea taxei achitate pentru concurs doar candidatii ai caror dosare de inscriere sunt respinse.
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.