Rezidentiat 2016 - Repartitia, locurile si posturile libere

Rezidentiat 2016 – Repartitia, locurile si posturile libere

0

Rezidentiat 2016: Ministerul Sanatatii pune la dispozitia celor interesati lista locurilor si posturilor libere dupa prima zi de repartitie.

Rezidentiat 2016: LOCURI si POSTURI ramase neocupate – 27.11.2016 ora 21:00

Candidatii care detin un titlu de specialist si aleg loc/post au obligatia ca in termen de 15 zile de la data incheierii contractului individual de munca pe durata determinata sau nedeterminata, dupa caz, sa depuna la Ministerul Sanatatii angajamentul de plata pentru cea de a doua specialitate.

Plata taxei se face in lei, anual, in doua transe semestriale egale, in termen de maximum 60 de zile calendaristice de la inceputul semestrului.

Neplata taxei in conditiile stipulate in angajamentul de plata atrage excluderea definitiva din programul de pregatire.

Candidatii care detin un titlu de specialist nu pot alege loc/post in specialitatea in care sunt deja confirmati prin Ordin al ministrului sanatatii.

Candidatii care obtin punctajul minim si renunta la alegerea unui loc sau post, precum si cei care se claseaza in afara numarului de locuri/posturi publicare la concurs, sunt declarati respinsi.

Rezidentiat 2016: locurile si posturile neocupate

Locurile si posturile ramase neocupate in urma finalizarii alegerilor vor putea fi ocupate numai printr-un alt concurs de rezidentiat.


100%
100%
Super!
  • 10
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.