Rezidentiat – sesiunea mai 2017. Metodologia, locuri si posturi scoase la concurs

0

Ministerul Sanatatii organizeaza la data de 21 mai 2017, concurs de intrare in rezidentiat pentru domeniul medicina pentru posturile si locurile ramase neocupate in sesiunea 20 nov.2016.

Publicatie de concurs si metodologie

Concursul se desfasoara numai in Centrul Universitar Targu Mures, care poarta intreaga responsabilitate pentru organizarea si desfasurarea concursului, alcatuirea clasificarilor si alegerea locurilor/posturilor.

Concursul se desfasoara sub forma de test-grila cu 200 de intrebari, pe o durata de 4 ore. Punctajul minim de promovare reprezinta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de intrebari.

Ocuparea locurilor/posturilor in specialitate se face in ordinea punctajului de promovare obtinut, in limita locurilor/posturilor publicate, alcatuindu-se o singura clasificare.

Punem la dispozitia celor interesati informatii de interes privind concursul national de rezidentiat. Urmati link-urile de mai jos pentru a descarca fisierele in format .pdf.

Lista posturilor si locurilor scoase la concurs

Punctajele obtinute la concurs vor alcatui o clasificare unica nationala. Ocuparea locurilor/posturilor in specialitate se face in ordinea punctajului obtinut, in limita locurilor/posturilor publicate la concurs.

Tematica pentru concursul de rezidentiat – sesiunea 21 mai 2017

Share.

Leave A Reply