Rezidentiat 21 mai 2017: grile corecte, clasificarea finala a candidatilor

Rezidentiat 21 mai 2017: grile corecte

2

Ministerul Sanatatii a organizat duminica 21 mai 2017 concurs national de intrare in rezidentiat in domeniul medicina.

Grilele cu raspunsuri corecte, in urma Concursului de rezidentiat din 21.05.2017:

Rezidentiat 21 mai 2017  – Grile corecte – Domeniul Medicina

  • A:

rezidentiat

  • B:

rezidentiat

  • C:

rezidentiat

  • D:

rezidentiat
Grilele cu raspunsuri corecte afisate in data de 21.05.2017, ora 14:30, nu au suferit modificari in urma analizarii contestatiilor depuse.

Alegerea locurilor/posturilor publicate la concursul de rezidentiat din 21 mai 2017, va avea loc duminica 28 mai 2017, incepand cu ora 09.00, in Sala festiva, cladirea principala, UMF Tirgu Mures.

Candidatii vor alege in ordine descrescatoare a punctajelor, locurile si posturile publicate, cu respectarea centrului de pregatire mentionat in publicatia de concurs.

La alegerea locului/postului, candidatii se vor legitima cu un act de identitate in termen de valabilitate (C .I./B.I./pasaport). Cei care nu pot fi prezenti, pot delega un imputernicit care se va prezenta cu
propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie.

Candidatii sau imputernicitii acestora care au ales loc/post in specialitate, vor primi adeverinta tip, si vor semna pentru optiunea lor intr-un tabel ce va cuprinde: pozitia candidatului in clasificarea definitiva, numele candidatului, punctajul obtinut, locul/postul ales in specialitatea dorita si centrul universitar de pregatire.

Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti in data, ora si locul fixate pentru alegerea locurilor/posturilor in specialitate, pierd drepturile conferite de concurs.

Rezidentiat mai 2017 – Clasificarea finala a candidatilor:

Clasificarea finala a candidatilor

Clasificarea finala a Concursului de Rezidentiat din 21.05.2017 a fost confirmata prin Ordinul nr. 594/25.05.2017

Share.

2 Comments

  1. Pingback: Rezidentiat 2017: despre rezultate. Alegerea postului sau a locului si a centrelor de pregatire • VoxMedical | Viata si sanatate

  2. Pingback: Rezidentiat 2017 – Grilele corecte • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.