Rezultate admitere medicina 2016 UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca. Grile Corecte si punctaje

0

Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca a facut publica grilele si punctajele de la concursul de admitere la medicina din 2016.

Contestatiile privind continutul intrebarilor sau corectitudinea grilei cu raspunsurile corecte se inregistreaza si se depun in atentia Comisiei de Admitere – Registratura UMF – str. V. Babes 8 , parter, pana la ora 14

Grile corecte – Medicina si Medicina Dentara

Grile corecte – Farmacie, proba Biologie vegetala si Chimie organica

Grile corecte – Farmacie, proba Biologie vegetala si Chime anorganica

Grile corecte – Asistenta medicala generala

Grile corecte – Tehnica dentara, Radiologie și imagistica, Balneofiziokinetoterapie si recuperare

Grile corecte – Nutritie si dietetica – Chimie organica

Grile corecte – Nutritie si dietetica – Chimie anorganica

Confirmarea calitatii de student

Candidatii admisi au obligatia de a se inscrie in anul I de studii in perioada 26 iulie – 9 august 2016 (Atentie: in ultima zi lucratoare din luna casieria este inchisa). Taxa de inmatriculare este de 50 LEI.

Pentru Facultatea de Medicina (programele de studiu: medicina, asistenta medicala generala, radiologie si imagistica, balneofiziokinetoterapie si recuperare) confirmarile se fac, in perioada 26 – 27 iulie, in Aula universitatii str. Louis Pasteur nr. 6 (parter), intre orele 08:00-16:00, iar in perioada 28 iulie – 9 august, la decanatul facultatii, str. Louis Pasteur, nr. 4, intre orele 08:00-16:00.

Pentru Facultatea de Medicina Dentara (programele de studiu: medicina dentara, tehnica dentara) si Facultatea de Farmacie (programele de studiu: farmacie, nutritie si dietetica) confirmarile se fac, in perioada 26 iulie – 9 august, la decanatele facultatilor, str. Louis Pasteur, nr. 4, intre orele 08:00-16:00.

Actele candidatilor respinsi se restituie acestora, la cerere, pe baza cartii de identitate, sau imputernicitilor acestora, pe baza de procura notariala legalizata in perioada 26-29 iulie, orele 8-16 de la Biroul de inscrieri – Str. Ghe. Marinescu, nr. 23, et. I.

Share.

Leave A Reply