Iti doresti un plus de eficienta? Afla cum poti sa faci totul sa mearga… ca pe roti!

0

Sa ai o afacere sau sa realizezi cu succes o activitate inseamna sa tintesti spre cele mai bune produse si servicii oferite clientilor. Cu toate acestea, de foarte multe ori eficienta lasa de dorit, iar din acest motiv fiecare detaliu este deosebit de important. Ce credeti ca au un comun spitalurile, mall-urile sau aeroporturile? Ei bine, toate acestea prezinta activitati complexe, dinamice si in care eficienta este dictata de felul in care sunt utilizate diversele echipamente.

Un important rol in toate cele mentionate mai sus este indeplinit chiar de roti. Aceasta este probabil cea mai eficienta inventie realizata de-a lungul timpului, reusind sa eficientizeze timpul de deplasare, mobilitatea si sa usureze pe deplin efortul uman depus.

Pentru a reusi sa aducem toate aceste calitati intr-o activitate ce implica utilizarea rotilor, trebuie sa stim cum sa le alegem, iar pentru ca acest aspect sa se concretizeze fara vreun efort, specialistii de la www.tente.com/ro-ro/ vin in ajutorul nostru cu cele mai bune solutii. Sa vedem despre ce este vorba:

Ce trebuie sa ofere o roata?

Pornind de la principiile de baza pentru care este folosita o roata, aceasta trebuie sa usureze mobilitatea. Imagineaza-ti cum ar fi sa deplasezi o greutate foarte mare fara sa ai posibilitatea de a te folosi de o roata. Cu siguranta efortul ar fi unul foarte mare, iar timpul de finalizare a sarcinii respective de asemenea!

Asadar, precum o arata si motto-ul echipei Tente „Better Mobility. Better Life.”, atentia pe care o prezinta acesti specialistii mobilitatii este una deosebita, motiv pentru care au devenit un adevarat reper in randul celor care isi doresc sa aiba parte de calitate si eficienta din aceste punct de vedere.

Pe langa usurinta in mobilitate, o roata trebuie sa asigure stabilitate. Ce rost ar avea sa poti deplasa un carucior daca la cea mai mica denivelare sau schimbare de directie isi pierde din stabilitate? Ei bine, alegerea unor roti potrivite au ca scop sa previna astfel de situatii si sa ofere un plus de incredere si siguranta, in acelasi timp reusind sa ofere acea multa cautate calitate – eficienta!

De asemenea, un alt aspect ce trebuie sa fie definit si bine insusit de catre o roata este cel al fiabilitatii. Practic, rezistenta de care da dovada o roata este foarte importanta avand in vedere sarcina pe care o sustine, deplasarile pe care le face periodic si actiunile la care este supusa.

Adunand intr-un loc toate aceste aspecte pe care trebuie sa le ofere o roata rezulta un produs de calitate, oferit cu cea mai mare incredere de catre echipa regasite in spatele site-ului www.tente.com/ro-ro/.

Cum se alege roata/roti?

Dupa ce s-a inteles care sunt principiile si calitatile pe care trebuie sa le prezinta o roata performanta, este important sa se cunoasca si cateva criterii ce fac diferenta atunci cand se doreste alegerea acestora.

In acest sens, echipa Tente prezinta un sistem foarte eficient de clasificare a acestora, astfel incat sa poata fi alese cu usurinta in functie de necesitati. Totusi care sunt criteriile de care trebuie sa se tina cont atunci cand se alege o roata?

Materialul

Acesta este probabil si cel mai important aspect ce trebuie ales atunci cand se alege o roata. Trebuie sa se inteleaga faptul ca materialul determina si caracteristicile pe care le prezinta rotile. Ca de exemplu, rotile pot fi realizate poliuretan, poliamida, dar si din cauciuc plin. Fiecare dintre aceste materiale se comporta diferit in conditii diferite. Luand exemplul poliuretanului, acesta este considerat a fi unul dintre cele mai bune materiale deoarece se adapteaza si se comporta excelent atunci cand sunt este supus unei presiuni si sarcini mare, ruland usor, fiind foarte rezistent, fara sa prezinte urme de uzura.

Rezistenta la temperatura pentru roti

Un alt factor de care trebuie sa se tina cont este cel termic. Este cunoscut faptul ca frecarea produce caldura, iar rotile sunt singurele elemente ce fac legatura intre cele doua suprafete de contact, aspect ce implica un transfer termic deosebit, care creste direct proporional cu viteza si durata deplasarii.

In situatia in care o roata nu este rezistenta la temperatura atunci aceasta isi va pierde din proprietati, se va deforma si se va crea un lant intreg de probleme, care ar putea fi evitate daca se face alegerea potrivita.

Zgomotul de deplasare pentru roti

Nu in ultimul rand, un alt aspect ce poate face diferenta si de care trebuie sa se tina cont in achizitionare unor roti este cel referitor la zgomotul produs la deplasarea acestora. Acesta este un aspect destul de subiectiv, pentru ca difera de la un domeniu de aplicabilitate la altul, insa este general valabil faptul ca niste roti care ofera un zgomot cat mai estompat sunt mereu de preferat.

De asemenea, daca e sa analizam si situatia unor roti care sunt folosite in spitale sau diverse alte institutii asemanatoare, silentiozitatea este un aspect foarte important si care poate fi decisiv in alegerea acestora!

Cei care vor sa afle mai multe detalii o pot face intr-un mod cat se poate de simplu, accesand specialistii echipei Tente sau vizitand site-ul www.tente.com/ro-ro/ .

Share.

Leave A Reply