Sanatate prin miscare – Tura ciclista banateana “Verde pentru Biciclete” 2016

1

“Verde pentru Biciclete” organizeaza duminica, 8 mai 2016, prima tura ciclista banateana marca VpB din acest an.

Punctul de intalnire pentru plecarea in tura este Casa Verde pentru Biciclete (Platforma Timco), la ora 09:30.

Sunt invitati toti biciclistii de la ora 10:00 pe traseul: platform Timco – pista Bega – Utvin – Sacalaz -retur.

Lungimea traseului este de aproximativ 40 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore. In timpul turei se vor face popasuri de regrupare precum si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz. Va fi o tura lejera, permisiva tuturor categoriilor de varsta si experienta.

Este un traseu accesibil bicicletelor de oras si de tip mountainbike corespunzator echipate si se recomanda purtarea castii de protectie si/sau a vestei reflectorizante. Participantii sunt rugati sa aiba la purtator obligatoriu camere de bicicleta de schimb, palarii/sepci si protectie solara.

Pentru detalii, puteti suna la numarul de telefon: 0741202162, persoana de contact: Sergiu Agoston, coordonator tura, coordonator adjunct Ture Cicliste Banatene.

Aceasta tura banateana este prima dintr-o serie de 6 care au loc in acest an, turele cicliste banatene fiind deja traditionale in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfasurandu-se in 2009.

Scopul este de incuraja miscarea in aer liber, de face cunoscute imprejurimile verzi ale Timisoarei si de a petrece timp de calitate in natura.

“Verde pentru biciclete” este o miscare pentru pedalare sustinuta de Fundatia Bega.

Share.

1 Comment

Leave A Reply