Sanitas: Vino la cel mai mare curs de prim ajutor din lume!

Sanitas: Vino cu familia, prietenii, rudele, vino cu cine vrei tu la cel mai mare curs de prim ajutor din lume!

0

“Am decis sa ne implicam. De ce? In primul rand pentru voi!”. Citeste ce apel a facut Federatia Sanitas legat de cel mai mare curs de prim ajutor din lume, care va avea loc sambata.

Federatia Sanitas explica de ce a lansat acest mesaj pe Facebook: “Pentru ca este atat de important sa stim ca daca unul dintre voi ajunge intr-o situatie limita, colegul lui ii va salva, poate, viata! Nu va putem obliga sa veniti la record, dar stim ca majoritatea dintre voi va veti dori asta. Este vorba de 3-4 ore din viata voastra”.

Sambata, 28 mai 2016, orele 15-19, 12.000 de oameni, Arena Nationala! Acestea sunt datele evenimentului.

“Invatati sa recunoasteti un stop cardiorespirator, invatati manevre de resuscitare in caz de stop cardiorespirator, invatati cum sa nu ramaneti “neputinciosi” in cazul in care cel de langa voi se prabuseste”, suna apelul celor de la Sanitas.

Cei care vor veni la eveniment vor primi o diploma de participare la cel mai mare curs de prim ajutor din lume, atestata de Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti, Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov si Guinness World Records.

Ni se explica faptul ca “…o motivatie secundara pentru a participa la aceasta actiune este aceea de a fi parte dintr-un eveniment prin care Romania demonstreaza ca stie mai mult decat sa arate cu degetul, demonstram ca Romania stie sa si actioneze si ca romanilor le pasa. Vino cu familia, prietenii, rudele, vino cu cine vrei tu la un eveniment care iti va schimba viata”.

Inscrierile se pot face, cu nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, pe office@federatiasanitas.ro pana vineri, 27 mai, ora 12:00.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.