Schema de tratament aplicat președintelui Americii, Donald Trump, este folosită și in România

Schema de tratament aplicata președintelui Americii, Donald Trump, este folosită și in România (VIDEO)

2

Schema de tratament aplicata președintelui Americii, Donald Trump, este folosită și in România. Primii pacienți cărora le-a fost administrat acest tratament, sunt bolnavii de Coronavirus internați la spitalul Victor Babes din Timisoara. In lipsa Remdesivirului medicii de aici au foat nevoiți sa găsească soluții alternative.

“Din fericire, aici la Spitalul Victor Babes, avem cateva scheme terapeutice folosite ca si alternative, din pacate, ceea ce am observat in ultima perioada, avem pacienti din ce in ce mai multi, din ce in ce mai gravi, si toate schemele noastre alternative de tratament incep sa se termine din ce in ce mai repede. Incercam sa ii ajutam pe cei mai multi, ca sa nu ajunga pacienti de terapie intensiva, pentru ca odata ajunsi pacienti de terapie intensiva, sansele lor de vindecare sunt minime.”, a spus Marinescu Adelina, medic Spitalul Victor Babes.

Medicii de la Victor Babes din Timisoara au primit schema de tratament aplicată președintelui Americii, Donald Trump. Domnul din imagine este unul dintre primii bolnavi de Coronavirus care a avut șansa de a primi acest tratament.

“Aceasta schema de tratament este o schema de tratament mai speciala, in general o folosim la pacientii care sunt forme severe, care fac aceasta furtuna de citochine, cei mai multi dintre ei cred in aceasta schema de tratament, oricum, incep sa creada in orice le dam sau orice le spunem. De ce? Pentru ca daca pana sa ajunga pe poarta spitalului au fost neincrezatori, in momentul in care vad crunta realitate, incep sa devina crezatori si de cand am vazut aceste forme grave de boala, nu am mai vazut niciun pacient care sa fie sceptic si sa zica eu nu cred, eu nu vreau tratamentul.”, a spus Marinescu Adelina, medic Spitalul Victor Babes.

Momentan aceasta schema de tratament este folosită doar in doua spitale din România, spitalul Bals din Capitala și spitalul de Boli Infecțioase Victor Babes din Timisoara.

Share.

2 Comments

  1. Pingback: Schema de tratament aplicata președintelui Americii, Donald Trump, este folosită și in România (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

  2. Pingback: O nouă tranșă de Remdesivir a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Timișoara • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.