Scoala de Imunologie din regiunea Europei de Sud-Est – SEEIS 2014

0

UMFVBT gazduieste in perioada 26 septembrie – 29 septembrie 2014 a 6-a editie a Scolii de Imunologie din regiunea Europei de Sud-Est – EFIS-EJI South Eastern European Immunology School (SEEIS2014).

imunologie

Interactiuni stiintifice interesante in domeniul imunologiei

Sunt incurajati sa participe tinerii cercetatori din regiunea Europei de Sud-Est, in mod deosebit din Romania si tarile vecine, pentru a aplica in cadrul acestei scoli, astfel incat atat Universitatea de Medicina si Framacie “Victor Babes”cat si participantii vor avea oportunitatea unor interactiuni stiintifice interesante in domeniul imunologiei.

EFIS-EJI South Eastern European Immunology School (SEEIS2014)

European Federation of Immunological Societies (EFIS) si International Union of Immunological Societies (IUIS), cu sprijinul Societatii Romane de Imunologie si al Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara, vor organiza la Timisoara EFIS-EJI South Eastern European Immunology School (SEEIS2014), in perioada 26 – 29 septembrie 2014, in salile de conferinte ale NH Hotel Timisoara, Strada Pestalozzi 1/a.

Manifestarea are loc pentru prima data in Romania si reuneste specialisti din domeniul imunologiei din Austria, Canada, Franta, Finlanda, Germania, Ungaria, India si Romania. Tematica se va centra pe progresele recente in studiul inflamatiei si infectiei, biologiei celulelor T si B, imunogeneticii, precum si al bolilor autoimune.

La cursuri si workshop-uri sunt asteptati sa participe 60 de tineri cercetatori din sud-estul Europei, in special din Romania si din tarile invecinate, participarea fiind sustinuta financiar integral de catre EFIS.

Inscrierea se face pe site-ul oficial al manifestarii (www.bnitm.de/SEEIS2014), pana la data de 10 iulie 2014, fiind invitati sa participe tineri cercetatori, doctoranzi, sau studenti din ultimii ani de facultate interesati de domeniul imunologiei.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.