Sesiune de stretching (VIDEO)

Sesiune de stretching (VIDEO)

0

Exercitiile de stretching ar trebui sa faca parte din rutina zilnica de antrenament. Acestea se adreseaza tuturor, indiferent de varsta sau nivel de pregatire fizica.

Este indicat persoanelor predispuse sa dezvolte rupturi, intinderi musculare sau tendinite.

Cum trebuie realizate exercitiile de stretching

Exercitiile de stretching trebuie realizate lent, controlat pana la obtinerea unei tensiuni musculare suportabile. Practicat in mod regulat, stretching-ul imbunatateste flexibilitatea, mobilitatea si, totodata, stimuleaza circulatia sangelui.

Exercitiile de stretching – beneficii

Specialistii sustin ca exercitiile de stretching reduc tensiunea arteriala si ajuta la activitatea cardiaca. Prin urmare, alocati-va zilnic 5 – 10 minute pentru o sesiune de stretching!

Raluca Basu

Raluca Basu, instructor de aerobic si personal trainer, contributor Televiziunea Medicala

Instructor de aerobic si personal trainer acreditat de Masterclass Bucuresti. A urmat cursuri de specializare in Step si Aerobic simetric bilateral. De asemenea, are specializare in Pilates, level I si level II. Din 2011 este instructor de aerobic in Timisoara, a participat la numeroase conventii de specialitate si incearca sa tina pasul cu tot ce este nou in domeniul aerobic-ului si al fitness-ului.  https://www.facebook.com/raluca.basu?fref=nf

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.