Sfaturi pentru pregatirea la examenul de Rezidentiat (VIDEO)

Sfaturi pentru pregatirea la examenul de Rezidentiat (VIDEO)

3

Pregatirea pentru examenul de Rezidentiat necesita in primul rand timp. Sunt multe mituri care spun ca nu ai nevoie decat de cateva luni sau ca un an ar fi chiar foarte mult.

Doar in anul sase de facultate se consuma foarte mult timp cu mersul la stagii, invatatul pentru examenele din anul respectiv, lucrarea de licenta, examenul de licenta, asa ca vrand, nevrand, timpul pe care-l aloci invatatului doar pentru examenul de Rezidentiat va fi foarte redus.

Pentru a fi sigur ca vei putea obtine punctajul dorit, ai nevoie sa incepi invatatul inca din anul cinci.

Este important sa iti stabilesti exact cate cursuri ai de invatat, cate capitole, in intervalul de timp ramas, in felul asta nu se va ajunge in criza de timp.

Toata lumea care a dat examenul va avea senzatia ca nu a invatat destul, ca putea face mai mult, asta este inevitabil.

Dar, cu cat ai un control mai bun asupra materiei si timpului, cu atat va fi mai bine la examenul de Rezidentiat.

Pentru mai multe informatii despre cele doua carti scrise pe tema studentiei si rezidentiatului, intra pe www.stefangutue.com/carte

autor: Stefan Gutue

Share.

3 Comments

  1. Nici macar din vara anului 5 spre 6 nu poti sa te apuci avand in vedere ca inca nu a aparut cartea, asa ca acest articol nu isi are rostul ,momentan. 🙂

  2. Domnu rezident, matale ai invatat din anul 5 sa inteleg si ti-ai luat urologie. Eu zic sa mai lasi sfaturile astea de batran intelept ca nu esti nici primul nici ultimul care da un examen si stiu si studentii dupa 6 ani de zile si zeci de examene cum trebuie sa invete. Nu mai reinventa matale roata.

  3. Serios, sa invatam din anul 5 cartea magnifica de rezi cand minunatele compendii nici nu aparusera?Eu zic sa va documentati inainte sa postati ceva iar pentru rezi cred ca sunt suficiente 5-6 luni sa inveti materia si sa iei punctajul dorit.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.