Simpozionul International de Stomatologie Napoca Biodent 2015

0

UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca anunta organizarea, în perioada 27-28 martie, a celei de-a 5-a editii a unei prestigioase manifestari – Simpozionul International de Stomatologie Napoca Biodent 2015 ”Cercetarea în medicina dentara – de la studii fundamentale spre domenii aplicative” – ”Research in dental medicine – from preclinical studies to clinical applications”.

Napoca Biodent 2015 – conferinte, comunicari orale, prezentari poster si simpozioane de firma

Simpozionul Napoca Biodent 2015 are ca scop reunirea experientei stiintifice a cercetatorilor din domenii variate, orientate spre studiul proprietatilor, metodelor de investigatie si indicatiilor biomaterialelor în medicina dentara.

”In acest cadru se va desfasura un program stiintific care promoveaza educatia, cercetarea si dezvoltarea în domeniul aplicarii în practica stomatologicaa celor mai noi materiale si tehnologii si care va include conferinte, comunicari orale, prezentari poster si simpozioane de firma. Va fi o onoare sa va avem ca oaspeti în aceste zile de sarbatoare a medicinii dentare clujene, avand convingerea ca prin participarea dumneavoastra, veti aduce o contributie importanta reusitei stiintifice a manifestarii noastre”, precizeaza, legat de Napoca Biodent 2015, prof. dr. Radu Septimiu Campian, decan al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Programul manifestarii – Simpozionul International de Stomatologie Napoca Biodent 2015 – poate fi consultat AICI.

Evenimentul este creditat cu 16 puncte EMC.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.