Simulare admitere 2016: precizari privind proba de concurs de sambata!

0

“Stimati candidati, va rugam sa fiti prezenti la salile de concurs la ora 9”. Este anuntul facut de UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, legat de evenimentul de sambata, 14 mai: simulare admitere 2016.

Proba de concurs incepe la ora 10 şi are o durata de doua ore. Candidatilor li se permite accesul in salile de concurs avand asupra lor urmatoarele:
– carte de identitate sau pașaport;
– pix negru sau albastru inchis pentru completarea datelor personale pe grilele de concurs și pentru ciorne;
– optional: apa, suc, ciocolata.

Legitimatiile de concurs se vor distribui la intrarea in salile in care va avea loc actiunea – simulare admitere 2016. Pentru marcarea raspunsurilor corecte se va primi din partea universitatii carioca neagra, iar cei care sustin proba de concurs din Chimie vor primi din partea universitatii calculatoare, precizeaza UMF Cluj-Napoca.

Şi Universitatea de Medicina şi Farmacie din Craiova organizeaza sambata, 14 mai, de la ora 10, simularea concursului de admitere la disciplinele de concurs pentru admiterea la programele de studii Medicina, Medicina Dentara, Farmacie, Moase, Asistenta Medicala Generala, Tehnica Dentara si Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare.

La simularea concursului de admitere vor participa maximum 300 viitori candidati. Repartitia pe sali a candidatilor va fi afişata la avizierul institutiei in ziua premergatoare examenului şi pe pagina de web alocata simularii.

Accesul candidatilor in sala unde se desfasoara simulare admitere 2016 este permis cu maximum o ora inainte de inceperea probei. Candidatii trebuie sa aiba asupra lor:
– buletinul/cartea de identitate;
– pix cu mina de culoare neagra.

La inceputul probei de concurs se va face un instructaj privind modalitatea de desfaşurarea a simularii şi de completare a grilei, fiecare candidat va primi de la şeful de sala urmatoarele materiale:
– un caiet cu subiecte;
– grila de completare a raspunsurilor (contine instructiunile de marcare);
– hartie pentru ciorne.

Timpul destinat rezolvarii grilei este de trei ore, socotit din momentul in care caietele cu subiecte au fost distribuite. Se interzice folosirea, in timpul probei, a minicalculatoarelor, riglelor de calcul şi a altor mijloace de calcul, precum şi a oricaror surse de inspiratie pe suport de hartie, audio sau electronic.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.