Simulare Rezidentiat 2015: verifica-ti cunostintele!

Simulare Rezidentiat 2015: verifica-ti cunostintele!

0

Simulare Rezidentiat 2015: verifica-ti cunostintele intr-o atmosfera asemanatoare examenului din 15 noiembrie! Vezi in ce centre universitare, universitati si facultati de medicina are loc Simulare Rezidentiat 2015!

Simulare Rezidentiat 2015 – sambata, 24 octombrie, cateva repere orare

– Intre orele 9:00 si 9:45 se intra in sala, anunta organizatorul actiunii – Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania
– Incepand cu ora 9:45 se vor imparti borderourile (pe care participantii isi vor trece datele de identificare – codul primit la inscriere) si pixurile
– impartirea caietelor incepe la 10:00, simularea dureaza patru ore, pana la ora 14:00
– La o ora dupa ce se da startul la Simulare Rezidentiat 2015, candidatilor li se permite sa predea borderoul si sa paraseasca sala; daca un candidat o face mai repede, el va fi coniderat”retras”, iar lucrarea nu ii va fi corectata
– Exista o exceptie, la fel ca si in cazul concursului real, se poate parasi sala 10 minute, pentru probleme fiziologice.
– In maxim doua zile vor fi afisate rezultatele, pe site-ul sscr.ro, la Simulare Rezidentiat 2015

Alte precizari din partea organizatorilor

– Intre participanti va exista cel putin un loc liber la asezarea in banca.
– Participantii au voie sa intre in sala cu lucrurile personale pe care le vor pune in locurile dintre ei.
– Cei care nu sunt prezenti in sala la momentul impartirii caietelor cu intrebari nu vor mai fi primiti la Simulare Rezidentiat 2015.
– Candidatii nu au voie, la fel ca si in cazul concursului real, sa consulte niciun alt material, sa discute intre ei sau sa copieze.
– Cei care participa la Simulare Rezidentiat 2015 pot pastra, la plecare, caietul cu grile.

Din ce se sustine Simulare Rezidentiat 2015

Cardiologie, Pneumologie, Reanimare Medicala (Medicina de Urgenta), Neurologie, Boli Infectioase, Hepato-gastroenterologie, Chirurgie viscerala, Ginecologie – obstetrica, Reumatologie, Chirurgie Ortopedica, Oftalmologie, Chirurgie ORL, Geriatrie, Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrica, Medicina interna, Pediatrie, Radiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Chirurgie Urologica, Nefrologie, Hematologie – oncohematologie, Oncologie.

Simulare Rezidentiat 2015 – unde se desfasoara

Bucuresti, UMF “Carol Davila”, taxa: 30 de lei
Constanta, Universitatea Ovidius Campus – Corp B, taxa: 0 lei – participanti SSER iulie-octombrie 2015 sau 30 de lei
Sibiu, Facultatea de Medicina, taxa: 30 de lei
Oradea, Facultatea de Medicina si Farmacie, taxa: 30 de lei
Brasov, Facultatea de Medicina, corpul K, taxa: 30 de lei

Inscrierile se pot face aici (este necesar un cont pe sscr.ro). Deadline inscrieri Simulare Rezidentiat 2015 – 21 octombrie, ora 22.

Ministerul Sanatatii va organiza concurs de intrare in rezidentiat pe post si rezidentiat pe loc in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie la data de 15 noiembrie 2015. Concursul se desfasoara sub forma de test-grila cu 200 de intrebari, pe o durata de patru ore. Punctajul minim de promovare reprezinta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de intrebari pentru fiecare domeniu. Ocuparea locurilor/posturilor in specialitate se face in ordinea punctajului de promovare obtinut, pe fiecare centru universitar, in limita locurilor/posturilor publicate pentru fiecare domeniu in centrul universitar respectiv, alcatuindu-se o singura clasificare pentru fiecare domeniu.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.