Simularea concursului de admitere la UMF Iasi

0

Cei care doresc sa devina studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi pot lua parte la simularea concursului de admitere. Aceasta se va desfasura in doua sesiuni: sambata, 28 martie si duminica, 26 aprilie 2015.

”Simularea Concursului de admitere este un proiect educational destinat elevilor din clasa a XII-a sau oricarei persoane care doreste sa se inscrie la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iasi si are ca activitate principala simularea procesului de examinare in cadrul concursului de admitere, precum si evaluarea personala a fiecarui candidat”, se arata in metodologia dupa care se desfasoara simularea concursului de admitere la UMF Iasi. Aceasta poate fi consultata in intregime AICI.

Un candidat se poate inscrie si participa la ambele sesiuni. intr-o sesiune, un candidat poate susţine un singur examen, acesta neputând susţine examen simulat la mai multe specializari.

Simularea concursului de admitere la UMF Iasi – specializari:

• Medicina
• Medicina dentara
• Farmacie
• Asistenţa Medicala Generala
• Nutriţie si dietetica
• Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare
• Tehnica dentara

Pasii pe care trebuie sa-i urmeze candidatii pentru a participa la simularea concursului de admitere la UMF Iasi sunt enumerati AICI. Nerespectarea lor anuleaza automat participarea candidatului in cadrul simularii.

Taxa de participare la simularea concursului de admitere la UMF Iasi este de 30 lei / simulare si se plateste prin transfer bancar sau in ziua sustinerii concursului simulat. Aceasta taxa va acoperi necesitatile tehnice, caietul cu intrebarile grila, carioca, pixul si materialele promotionale.

Taxa poate fi platita, dupa primirea e-mailului de confirmare, in urmatorul cont bancar:

– Nume: Societatea Studentilor Medicinisti Iasi
– 2511.1-10805.1/RON
– IBAN: RO84RNCB0178011166540001
– Fiscal code: 8740489
– BCR, Iasi, Al. I. Cuza, Str. stefan cel Mare, no. 8A

Candidatii care vor plati prin transfer bancar trebuie sa aiba in ziua in care are loc simularea concursului de admitere la UMF Iasi chitanta cu care se vor prezenta direct la sala unde au fost reartizati si cu care sa dovedeasca plata. Cei care nu pot dovedi plata nu vor putea sustine simularea concursului de admitere la UMF Iasi.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.