Simulari de rezidentiat, pana in 30 mai!

Simulari de rezidentiat, pana in 30 mai!

0

Viitorii candidati la concursul de rezidentiat au posibilitatea sa-si verifice cunostintele, intr-o atmosfera asemanatoare examenului! Vorbim de o serie de simulari de rezidentiat, derulate de Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania – Filiala Bucuresti, pana in 30 mai.

SSCR – Filiala Bucuresti precizeaza: ”Dupa ce fiecare participant si-a facut un cont de inregistrare in proiect, va primi un mail care va contine si codul de inscriere, cod folosit pentru identificarea participantului in sala si mai ales la afisarea rezultatelor. Inscrierile se pot face pe intreaga perioada de desfasurare a proiectului, cu mentiunea ca trebuie respectat deadline-ul alocat fiecarei sesiuni”. Locatia de desfasurare a acestor simulari de rezidentiat este UMF ”Carol Davila” Bucuresti, str.Eroii Sanitari nr.8.

O sesiune de simulari de rezidentiat are loc in 4 aprilie, la Reanimare Medicală (Medicină de Urgență), Neurologie, Boli Infecțioase, Hepato-gastroenterologie – vezi intreg programul AICI.

Simulari de rezidentiat – cum se desfasoara, ce prevede metodologia?

In cadrul fiecarei sesiuni de simulari de rezidentiat, intrarea in sala se face intre orele 9:00 si 9:45. Intre candidatii la aceste simulari de rezidentiat va exista cel putin un loc liber la asezarea in banca. Incepand cu ora 9:45 se vor imparti borderourile si pixurile, timp in care participantii isi vor trece datele de identificare (codul primit la inscriere) in spatiul special de pe borderou.

La ora 10:00 va incepe impartirea caietelor. Candidatii care nu sunt prezenti in sala la momentul impartirii caietelor cu intrebari, nu vor mai fi primiti la simularea respectiva. Simularea dureaza 4 ore. Supraveghetorii vor nota pe tabla ora de inceput si ora de sfarsit a simularii.

Dupa 60 de minute de la inceperea unei simulari de rezidentiat, candidatii au voie sa predea borderoul completat sub semnatura si sa paraseasca sala. In cazul in care se doreste parasirea salii inainte, borderoul va fi insemnat cu “Retras” si nu va fi corectat. Exceptii: probleme fiziologice, caz in care candidatul are voie sa lipseasca 10 minute. La plecare, participanii pot pastra caietul cu grile de la aceste simulari de rezidentiat.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.