Sistem integrat de servicii medicale

0

457_articolNoua divizie a Perfect Tour, Medical Premium, pune la dispoziţie un sistem integrat de servicii medicale premium, într-un ambient modern, beneficiind de aportul unui personal experimentat, format din medici specialişti de renume din Austria.

Sistemul de sănătate din Austria a fost clasificat de institute independente şi de renume ca fiind unul de top în multe domenii medicale. De exemplu, rata de supravieţuire a persoanelor bolnave de cancer este foarte ridicată în Austria. Rezultate medicale excelente şi programe eficiente de prevenire a bolilor, au dus la concluzia că sistemul medical din Austria este cel mai bun din Europa.

Medical Premium reprezentant exclusiv al Premium Health Solutions Austria oferă acces la servicii medicale de diagnosticare, intervenţie şi recuperare.

Premium Health Solutions Austria împreună cu Medical Premium  furnizează  servicii de asistenţă medicală sub tutela Asociaţiei Medicale din Austria (Austrian Medical Association). Prin cooperarea cu Asociaţia Medicală din Austria s-au stabilit relaţii importante cu cei mai buni specialişti şi cu cele mai renumite unităti medicale din Austria. Premium Health Solutions Austria acoperă  toată gama de îngrijire  începând de la un simplu control medical, până la tratament intensiv şi chirurgie, reabilitare, spa, fertilizare, precum şi acces la centre de wellness şi de înfrumuseţare.

Prin urmare, Medical Premium poate furniza : servicii medicale premium prin colaborarea cu medici renumiţi ai diferitelor clinici universitare, competenţa medicală la nivel înalt, tehnologie modernă în domeniul diagnostic şi chirurgical.

Medical Premium furnizează servicii medicale adaptate nevoilor clienţilor : aranjamentele pentru călătorie  includ zborul, transferul de la aeroport, cazare, program special pentru persoanele însoţitoare (cazare şi servicii de divertisment)  şi  personal calificat vorbitor de limba română disponibil 24 ore/7 zile pentru pacienţii VIP şi membrii însoţitori ai familiei sale.

Printre beneficiile clienţilor se numără :acces uşor la cei mai importanţi furnizori de servicii de sănătate din Austria, clinici, medici, centre de reabilitare, spa-uri precum şi centre de wellness şi de frumuseţe,o singură locaţie pentru întreaga gamă de servicii de sănătate,contact  şi consultanţă direct în România, sprijin complet pentru pacient şi familia sa.

Principalele domenii medicale includ: chirurgie, medicină internă, anestezie şi operaţii, oftalmologie, dermatologie, analize genetice oncologice, ginecologie, ORL, secţie pulmonară, neurologie – psyhooncologie, ortopedie, urologi.

Sursa: www.medicalpremium.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.